Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Ingos píše:Arnie J píše:chcete říct, že v červnu bude po Poříčí jezdit TGV? hustý!
Bude, ale max 160, takže mi nějak uniká smysl té propagace. Takhle rychle umí jet i blbý rychlík.
Arnie J píše:Ingos píše:Arnie J píše:chcete říct, že v červnu bude po Poříčí jezdit TGV? hustý!
Bude, ale max 160, takže mi nějak uniká smysl té propagace. Takhle rychle umí jet i blbý rychlík.
Tak 160 po Poříčí, to by byla skutečná frajeřina
K86 píše:Čeká mě cesta V EC Praha - Hamburk a zpátky ICE + EC
je tam wifi?
V České soupravě (EC Berliner) je. Jen mezi Berlínem a Hamburgem je dost míst nepokrytých 4G, tak to jede pomaleji. DB navíc na svém území omezují počet přenesených dat na uživatele. Ale stačí se třeba odhlásit z 5GHz wifi, připojit se na 2,4 GHz a limit se vynuluje. V ICE byl dlouho placený (T-mobile), nevím jestli to stále platí).
je tam jak nabít telefon?
Ano, ve všech vozech jsou zásuvky 230 V (české soupravy mají i USB).
co jídlo? dá se?
U ČD ano (byly vyhodnocené nedávno v nějakém porovnání jako nejlepší catering na železnici v Evropě). Jen při zpáteční cestě bývají od Němců dost vyžraní. DB jede balené klasiky, nenadchne, neurazí:
https://db-bordgastronomie.de/dbgastro/ ... ktuell.pdf
https://www.jidelnivozy.cz/uploads/menus/foodMenu/3.pdf
zábava na palubě?
V dětském oddíle je Elfíkova cesta. Kostku a pajduláky z Člověče nezlob se si ale vem raději z domu.![]()
Ingos píše:Ty vole, tebe k dráze opravdu nevzali díky výmluvnosti. Přitom píšeš tak hezké příběhy na webu. Co třeba aspoň nazančit, jakým tempem jste jeli a čas?Nebo mám kleknout, poprosit a slíbit, že už nikdy nebudu hanit tak skvělou firmu, jako jsou ČD?
Hopuv admin píše:Ingos píše:Ty vole, tebe k dráze opravdu nevzali díky výmluvnosti. Přitom píšeš tak hezké příběhy na webu. Co třeba aspoň nazančit, jakým tempem jste jeli a čas?Nebo mám kleknout, poprosit a slíbit, že už nikdy nebudu hanit tak skvělou firmu, jako jsou ČD?
Odjezd v 11:20 z benzinky u Rudny (D5), prijezd k hotelu v 17:33. Celkem 4 zastavky (McD Rozvadov - 40 min, jinak do 10-15 min), trasa spodem pres Stuttgart a Karlsruhe. Celkova vzdalenost cca 620 km. Hopa bral v Pze benzin, dobiral na Rozvadove a v cili mel dojezd 90 km (uloha: pri znalosti velikosti nadrze CRV spocitej spotrebu. Cestovni rychlost 140-160 km/h, v omezenych usecich mene.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků