Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jo to sem nekde kdysi zaslech v nejakym filmu a dodnes si to cca takhle nejak pamatuju911 píše:saman prekvapil, vlastne, on to cituje
jinými slovy : "nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř".Saman píše:jo to sem nekde kdysi zaslech v nejakym filmu a dodnes si to cca takhle nejak pamatuju911 píše:saman prekvapil, vlastne, on to cituje
Valdauf píše:Prosím adminstrátory o vyhlášení BLBA roku 2007 a jako jediný kandidát se hlásím JÁ.Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
ty to prave pises takovejma depresivnima slovama, a to je spatne, musis to psat tak aby to vyznelo ze je to vlastne zacatek neceho lepsihoDoubleSix píše:jinými slovy : "nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř".Saman píše:jo to sem nekde kdysi zaslech v nejakym filmu a dodnes si to cca takhle nejak pamatuju911 píše:saman prekvapil, vlastne, on to cituje
Tos mu teda moc nepomohl![]()
![]()
Valdauf : to se těžko komentuje, ale musíš doufat, že zas bude líp.!/quote]
Se neposer.Bude hůř,věř miValdauf píše:Prosím adminstrátory o vyhlášení BLBA roku 2007 a jako jediný kandidát se hlásím JÁ.Přišel jsem o práci,vlastní vinou,o holku,vlastní vinou a na jaře o rodinu,vlastní vinou.Za vítězství předem děkuji.s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků