Tak jste na tom pořád dobře, pánové, to mě se pátek 13. vysere vždycky, teda především ve škole, minule jsem dostal z testu za 4, ze zkoušení za 5. Dneska měl bejt ideální den, ale ráno přijdu pozdě do školy, z testů zase za 3 resp. následně 4. Potom to měla bejt pohoda, měla přijít kámoška (pouze hooodně dobrá kámoška, nic víc...) ke mě, tak se tak stalo, kecali jsme a přišla další, takže všechno v pohodě, dobře se bavíme. Vyjdeme do města, zajdeme pro další holku, do cukrárny, ale potom se na mě jedna naštve (bylo mi sděleno, že mě nesnáší

), zjistím že moje nej kámoška z nich, zase chodí s nějakým klukem a já po rozchodu s ní (=půl roku?? ) jsem už jenom sám (ona to ale střídá fakticky hroozně rychle

). Potom se ještě s ním zdejchne, takže sedím půl hodiny sám na jakési houpačce, za doprovodu příšernýho zpěvu kámoše... Následně ji jdu ještě doprovodit, tak hned pro ni přijede táta, takže si ani nepokecáme, jdu si ještě ze stesku zaběhat, že se mi nemůže nic stát, ale vběhnu do lesa, spadnu, vbíhám kopec, zakopnu, běžím po louce, stoupnu do díry, začne mě bolet kotník, od domu cca 5km. Tak to už dobíhám, ještě nějak blbě došlápnu, tak dokulhám, přijdu dom, a tady mě čeká prázdnej byt... Ale tak kromě odřených nohou a rukou, zklamání... je to ještě dobrý. Aspoň se mi ZATÍM nic nerozbilo, jako vždycky minule (= to byl už displej u mobilu, počítač, foťák... ) a řekněte že takovej pech mám jenom já
PS: to určitě ještě není kompletní výčet, den je ještě dlouhej a určitě jsem něco vynechal