Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Deli píše:GTEVO píše:Neviděl>/quote]
Cos dělal na vánoce?To bylo v pohádce Sůl nad zlato
/quote]
Bond007 píše:gtevo: ja nemam na snehu problem, jen vcera kdyz sem jel na letnich zavodnich to kapku klouzalo, ale jinak pohoda...
GTEVO píše:Bond007 píše:gtevo: ja nemam na snehu problem, jen vcera kdyz sem jel na letnich zavodnich to kapku klouzalo, ale jinak pohoda...
Jezdit až do poslední chvíle bez zimáků je trošku nezodpovědné,nemyslíš?Je sice pravda,že počasí těm zimákům moc neodpovídalo,ale...........?
Jakou značku pneu jsi zvolil pro tuto zimu?l/quote]
Bond007 píše:GTEVO píše:Bond007 píše:gtevo: ja nemam na snehu problem, jen vcera kdyz sem jel na letnich zavodnich to kapku klouzalo, ale jinak pohoda...
Jezdit až do poslední chvíle bez zimáků je trošku nezodpovědné,nemyslíš?Je sice pravda,že počasí těm zimákům moc neodpovídalo,ale...........?
Jakou značku pneu jsi zvolil pro tuto zimu?l/quote]
proc nezodpovedny? aspon byla sranda
mam na zimu to co loni, tj michelin pajlot alpin... 225/40 18"
Bond007 píše:GTEVO: ty mpacketovy jsou hnusny a maly, kdyz 18" tak na vsechny rocni obdobiaspon se tim rozmerem trosku kompenzuji debilni vlastnosti zimaku... a ja s tim na snehu ujel jen par km nez me prezuli a myslim ze ty dny predtim s vyssima teplotama jsme jezdil v rozhodne vetsim bezpeci a pohodli nez na zimnich..a hlavne pred 10 dnama jsem byl na nordschleife a jezdit tam na zimnich by bylo vic nez debilni
GTEVO píše:Díval se přece s dětma na pohádky.Sůl nad zlato znám a dokonce ji mám nahranou,ale nejsem schopen si ji vybavit.:/quote]
Deli píše:GTEVO píše:Díval se přece s dětma na pohádky.Sůl nad zlato znám a dokonce ji mám nahranou,ale nejsem schopen si ji vybavit.:/quote]
To jak tam vaří ty lívance nebo co, a jak tam všeho dávaj přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně...k/quote]
GTEVO píše:Nemůžu si to vybavit![]()
Pohádku jsem viděl nejméně třicetkrát.Asi budu opravdu starý senilní dědek
![]()
s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků