Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
to je divne, ja te tipoval asi na 75-80 kg podle fotek ze srazu loni v lete, ci kdy to bylogoes píše:no ja vazim +90kg, dle nalady mam 90-95kga zkusenosti? naposledy sem to jel tak pred pul rokem. Vse je o umeni, prirozenych vlohach atd
)))
- jinak reportaz jeste neni plne hotova z jednoho prosteho duvodu, vcera jsem musel odpoledne odjet pryc, pak sem se vratil a delal jsem az do pozdni (ranni) noci pracovni veci, brzy rano budicek a porad prace. Sednu k tomu nedodelku az v podvecer az vecer. Bohuzel jinak to nejde. Fotky jsou dobre, ale rozmazle
mfilip píše:to je divne, ja te tipoval asi na 75-80 kg podle fotek ze srazu loni v lete, ci kdy to bylogoes píše:no ja vazim +90kg, dle nalady mam 90-95kga zkusenosti? naposledy sem to jel tak pred pul rokem. Vse je o umeni, prirozenych vlohach atd
)))
- jinak reportaz jeste neni plne hotova z jednoho prosteho duvodu, vcera jsem musel odpoledne odjet pryc, pak sem se vratil a delal jsem az do pozdni (ranni) noci pracovni veci, brzy rano budicek a porad prace. Sednu k tomu nedodelku az v podvecer az vecer. Bohuzel jinak to nejde. Fotky jsou dobre, ale rozmazle
911 píše:...jsem vzdycky myval prave u konce problem s udrzenim volantu, jsem rad, ze aspon jeste Lukke je trochu zniceny(ikdyz ted nevim, jestli to bylo z tech motokar), protoze ja byl docela dost a ten miodrak na pravem boku nechapu doted..Ale jinak to bylo supr
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků