Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozpatku_fijA píše:takže ti ruští hňupi ani nevědí, co chtějí?!
hopa26 píše:Mistr Jakub píše, je to kameraman (dělá reportáže) .
Vracím se právě z Ukrajinského Čopu. Sedím ve vlaku českých drah a v noci bychom měli přijet do Ostravy. Ve vlaku je cca 430 lidi. Všechno ženy a děti a několik starších chlapů. Dali by se napočítat na prstech jedné ruky.
U všech těch lidí jde vidět, ze na sebe jen rychle něco navlékli a utíkali. Do vlaku šli všichni ubreceni a chlapi za oknem mávali taky se slzami v očích.
Každopádně tam přijel i vlak, který ma končit v Maďarsku a to už byla jiná liga. Odhadem z nadrazi vyběhlo tak 600 lidi a tak 75% určitě z nich byli jen černoši. Všichni v luxusních hadrech, nove mobily a do vlaku šli s úplně klidným pohledem.
Měnili jsme před malou chvílí lokomotivu v Košicích a dal jsem se do reci s místními policisty, kteří mi řekli, ze tohle je cesta do průserů. Včera pry už i nějaký magor útočil na policii s nožem. A takových vlaku tam projede denně tak 10. Slováci z toho prý mají celkem strach, protože hrozí, ze pres hranice je nepustí a budou muset zůstat na Slovenku.
Vsichni na Ukrajině, včetně vojáků mi podávali ruce a děkovali za všechno, co Česko dělá. Že nejde jen o dary, ale i podporu a vidí, ze jim nejsme lhostejní. A každý rozhovor ukončili tím, ze mi řekli, ze budou bojovat ne jen za sebe, ale i zas a věří v ten šťastný konec
Já první píše:https://www.youtube.com/watch?v=B_KtmmIo-X8&t=274s
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků