Labužnický kroužek II

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 10. 2016 10:59

Už to čtu..plecko:)
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 1. 10. 2016 11:16

Tak tak, plecko.
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 1. 10. 2016 14:20

Tak takto to dopadlo.

Obrázek
Obrázek
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 1. 10. 2016 15:37

Nezbyla ještě jedna porce? Sednu do auta a za 2 hodinky sem tam :love:
Nissan350Z
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 1. 10. 2016 15:38

Este tak 10 zostalo :D teda masa zemlu treba v M&S dokupit.

Vnutri je este trochu domacej mojonezy, osmahnuta cibulka a slaninka. V mojich bolo aj chilli.
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 10. 2016 15:53

Najs najs najs! 8 lidí 2kg bude bohatě stačit, že?
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 1. 10. 2016 16:02

A jeje tutovo. Ja som mal 1,7 a urcite by sa 8 najedli. Mas k tomu aj zemlu, spravil som hranolky...

Mozno to mohlo byt trosku menej slane, ale nie je to moc len citim, ze mozno trosku. A to som rano prebytocnu sol oskrabal ako pisala.

Inak k tej BBQ. Pouzil som Heinz Smooth&Smokey, s domacou som sa fakt nesral ale tato bola super.

To pecivo z M&S prekvapilo. To bolo 6 takych zemli spojenych do kruhu, preto maju taky tvar po odpojeni ale chutovo super.
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 10. 2016 16:15

Jj bbq taky koupím..žemle do kruhy byly kdysi v Albertu.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 2. 10. 2016 19:48

Dnes som to ochutnal nastudeno a vyborne. Potom som zohrial na panvici a tiez super, ono sa to este trochu orestovalo. Super vec akocersrve tak aj zohrievane. Este mam na zajtra a zreje aj na pizajtra :D
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 2. 10. 2016 20:04

mno vypadá to děsně, ale na druhou stranu marinované a dlouho pomalu pečené maso musí být jako dort....
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 2. 10. 2016 20:09

Víš *****, co vypadá děsně, vepřová hlavo.
Vočko Szyslak
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 2. 10. 2016 20:28

Hmmm, ty sis asi dneska zase zapoměl vzít léky :-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 2. 10. 2016 20:49

Zapomněl se píše, vepřová hlavo.
Vočko Szyslak
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod burty s krenem 2. 10. 2016 22:42

:D


A jaký je tedy rozdíl u takto dlouho tazeneho?
Jo, už jsem přečetl recept. Je to neco trochu jineho
burty s krenem
Demakokot
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod NoSwearek 3. 10. 2016 13:11

Nějaký osvědčený recept na vepřová žebra? Jde mi o ta masitá, prorostlá. :)
258 kobyl...
NoSwearek
Štamgast
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků