Labužnický kroužek II

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JardaB 26. 11. 2020 10:23

najs, ale bez horcice to neni ono 8-)
Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant
Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik
Twingo II, 43 kW
Fikus MKII 1.6 TDCI 66 kW
[Fikus 1.6Ti RIP]
JardaB
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas063 26. 11. 2020 11:30

Kua začínám mít hlad a na oběd za cca pul hodky az..
Lukas063
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lexx 27. 11. 2020 12:38

TomeekHoleek píše:Sušíte někdo jerky? :love:
Je to droga.

Nj, ty seš taky v tý šílený skupině na FB :D Dneska kupuju hovězí zadní a o víkendu zkusím jerky. Na vis se necítím, nevím, kam bych to pověsil, aby tam byl průvan a nechytlo to plíseň.
Lexx
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lu.kas 27. 11. 2020 12:49

Já dělám jerky poměrně pravidelně.
Někdy se povede líp, někdy hůř, základem je opravdu kvalitní maso a vyřezat všechny sebemenší tlustý kousky. Jinak je to žvejkačka, což teda je částečně vždycky.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lexx 27. 11. 2020 13:07

Kolegyně přitáhla krůtí prsa a něco věpřovýho (panenka?). No obojí bylo ukrutný.
Lexx
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 27. 11. 2020 13:22

Lexx píše:
TomeekHoleek píše:Sušíte někdo jerky? :love:
Je to droga.

Nj, ty seš taky v tý šílený skupině na FB :D Dneska kupuju hovězí zadní a o víkendu zkusím jerky. Na vis se necítím, nevím, kam bych to pověsil, aby tam byl průvan a nechytlo to plíseň.


Ve dvou :D

Jerky už jsem dělal dřív, teď byl čas a elán, ale už je to sežraný, 700 g (v syrovým) a vydrží mi to na pár dní. :/
A to sem ještě optimisticky koupil pohlcovače O2, že jako na uskladnění, ať se tomu daří, vyhozený prachy :D

Druhá část visí týden a už je o cca 200 g lehčí, jde to rychle, to sem nečekal...visí mi to v šatně u průduchu ven. Plísně se lehce bojím, protože sem do masa trochu řízl při odblaňování, tak aby v tom zákroji něco nekvetlo 8-S
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod lu.kas 27. 11. 2020 14:33

Lexx píše:Kolegyně přitáhla krůtí prsa a něco věpřovýho (panenka?). No obojí bylo ukrutný.

Zrovna na drůběž a vepřový bez pořádný tepelný úpravy si netroufám...
Jinak sušenou panenku jsem někde měl a byla vynikající, to jo
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 27. 11. 2020 14:36

Jop, taky suším jen hovězí, tchánoj sušil loni ve visu nějaký vepřový, bylo to dobrý, ale uplně dobrej pocit sem z toho neměl. Někdo vepřový před pověšením protáhne na 70° troubou třeba :hm
Drůběž mě vůbec neláká 8-S
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod lu.kas 27. 11. 2020 14:41

Já pro jistotu chvíli protahuju 70 st. troubou na začátku i to hovězí. Ale pocitově mi přijde, že ta teplota není až taková. Nastavuju prostě 70 na termostatu a nechám u toho troubu pootevřenou
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 27. 11. 2020 14:45

Lexx píše:Kolegyně přitáhla krůtí prsa a něco věpřovýho (panenka?). No obojí bylo ukrutný.

Tvl, sušit krůtí prsa, to musí chutnat, jak když koušeš mrtvýmu nos 8-S
Vítěz kategorie VÝKON v soutěži Průměrný výkon garáže 2014, 2016

6,2l V8 - Only milk and juice come in 2 liters...

Enzo Ferrari:"Aerodynamika je pro lidi, co nedokážou postavit pořádný motor"
Nissan350Z
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod salam01 27. 11. 2020 14:46

lu.kas píše:Já dělám jerky poměrně pravidelně.
Někdy se povede líp, někdy hůř, základem je opravdu kvalitní maso a vyřezat všechny sebemenší tlustý kousky. Jinak je to žvejkačka, což teda je částečně vždycky.

Ještě lepší je jerk off. Žádné tlusté kousky se u toho vyřezávat nemusí, a při vhodné skladbě účastníků pak může následovat i ta žvejkačka.
Kdo se bojí, sere v síni.
salam01
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Arnie J 27. 11. 2020 14:47

:D :D :D
SkyActiv-G 165 / SkyActiv-G 184 / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / i-Get 150

goes 12.5.2020 18:46
Nic jako cena vykon neexistuje.
Arnie J
Nespavec roku 2007
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas063 27. 11. 2020 19:26

:D
Lukas063
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lu.kas 27. 11. 2020 19:44

Při vhodné skladbě účastníků hlavně nemusí bejt jerk off. :D
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 27. 11. 2020 22:30

salam01 píše:Nesahám, předevčírem jsem měl k večeři pletýnku s máslem a Májkou, na to na kolečka pokrájené kyselé okurky.


Máslo pod paštiku jsem nikdy nepochopil... To už je mastné moc... Okurky proč ne... Ale dávám si na chleba s paštikou na tenko nakrájenou cibuli.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků