Hasiči by si s tím dneska už snad uměli poradit, ne? Nějakej kontejner plnej vody, do který to ponořej, jako když hasej elektroauta.
Ovšem takhle na vyjížďce snad leda hodit do nejbližšího sudu s vodou.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Abre píše:Praskovym to neuhasis, jedine ponorit na nekolik dni do vody, az vsechno zreaguje.
Co me desi vic, jsou nadsenci co nabiji elektroauta v podzemnich garazich.
Jsem zvedav kolik baraku takhle vyhori.
mfilip píše:M@C píše:mfilip: Jen tak pro zajimavost, ktery je ten dobry a ktery blby servis?Nekde v Tesine nebo okoli?
Sice si na kole delam vetsinu veci sam, ale tak dobre vedet.... Jedine co tak jsem daval pred par lety vidlici na repas nejakem typkovi z Havirova, ktery mel hromadu doporuceni na Bike foru, a jakoze fakt dobre, od te doby vidle v ramci moznosti funguje.
Asi to budes mit z ruky, ale ten dobry a zaroven cenove velmi priznivy servis je Kolik v Bohumine, u nemocnice ve Starem Bohumine. Nadstandardni pristup, kvalitne odvedena prace a hlavne se da s nima hodne diskutovat, protoze Kolesarovi (majitele) za Bohumin jezdili. Opravili mi i takove veci, jako lupani na silnicce pri zaberu do kopce, na ktere jsem nemohl prijit, co to dela. Lepsi servis neznam. A delaji to v podstate od revoluce, snad od roku 1990.
A ten spatny je taky v Bohumine, ale nevim, jestli jeste existuje a jestli jej maji stale stejni majitele a tak je radeji nebudu jmenovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků