hyza: Když se podívám co leze z voleb....tak mi vychází to co říkám. Lidi nepřemejšlí.
A když se podívám, jak moc velkou snahu mají lidi komentovat doktory...tak je jasné, že je lidi prostě potřebují. A ví to i Heger, proto je znovu žádá, ať výpovědi stáhnou.
Je to asi měsíc zpátky, kdy Heger věřejně prohlašoval, že pokud lékaři odejdou, nic se nestane a zdravotní péče zůstane na stejné úrovni.
Posléze chtěl vyhlašovat krizový stav...pak že se opět nic neděje...teď chce aby lékaři výpovědi stáhli.
Lékaři nejsou v této kauze ti špatní. Oni vědí co dělají. Ale vázne to někde u ministra. Mění názory každého půl dne...chce lékařům přidat, ale přitom neměnit tabulkové platy(platové třídy)...
Tenhle člověk nemá na ministerstvu co dělat. Svoji práci absolutně nezvládá.
Deli: Já vím. Ono by bylo lepší jít s davem. Psát jak volím ODS, jak fandím Klausovi..jak je Bárta debilní člověk, že jsou doktoři vyděrači..že se po volbách máme lépe.....že je soukromé zdravotnictví lepší(ač je financováno z povinného zdravotního pojištění) a další klasické věci..abych byl za kinga a lidé se mnou mohli souhlasit. Jenže takovej já nikdy nebudu - a děkuji za to.