Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Major Kure píše:- doktor - píše:Kuře: nemusí dělat nic se- stačí zůstat 2měsíce na úsporách doma a uvidíš, že se vrátí na své místo za dvojnásobné peníze
*****. Uz bych je v zivote do ceske nemocnice nevzal. Pred deseti lety to slo se 16 000 doktory, pujde to zase. Par jich vypoved stahne, par pride z vychodu, par jich dostudovava...
- doktor - píše:Major Kure píše:- doktor - píše:Kuře: nemusí dělat nic se- stačí zůstat 2měsíce na úsporách doma a uvidíš, že se vrátí na své místo za dvojnásobné peníze
*****. Uz bych je v zivote do ceske nemocnice nevzal. Pred deseti lety to slo se 16 000 doktory, pujde to zase. Par jich vypoved stahne, par pride z vychodu, par jich dostudovava...
je vidět, že netušíš, jaxe medicína změnila. Pokud chceš, aby se jeden doktor staral o 50 lůžek, jak to bylo a někde pořád je, tak ti přeju, abys tam byl pacientem
Chrudim – Jsem lékař ve výpovědi. Podal jsem ji v rámci kampaně Děkujeme – odcházíme. Ve svém okolí se stále setkávám s negativními reakcemi na tuto kampaň, naposledy to bylo na počátku tohoto týdne. „Jména“ které mi ten pán dal, se nedají publikovat v tisku.
Máš pravdu, jako středoškolák si podle čísel z tisku vydělávám víc než řadovej doktor v nemocnici. Taky by mě to sralo. Ale nic to nemění na tom, že on si to povolání zvolil, tak ať ho dělá, nebo vypadne.beat píše:Kdejaký středoškolák má víc, než lékař v nemocnici. Já se jim nedivím, že jim to vadí.
beat píše:
Kdejaký středoškolák má víc, než lékař v nemocnici. Já se jim nedivím, že jim to vadí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků