Právě kvůli tomu, že chci hrát jednu hru, mi to přijde zbytečné kupovat, ale pronájmy VR jsou stejně na palici, jako si to koupit. Prostor jsem schopen udělat.
Je fakt, že Index mi zaujal, jen mi mrzí použití LCD místo OLED, který je u konkurence..

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Mrak píše:MV_cz: Tohle je přesně ten přístup, co si člověk může říkat každej rok. A pak si koupí grafiku po pěti letech, protože "Příští generace bude lepší"A teda nejen u grafik.. Jsem koupil tehdá tu i7-8700k.. A řekl bych, že do půl roku byla další řada. "Naštěstí" tenhle CPU na to, co potřebuju, stačí. Přetaktovat lze, výkonu dost na hraní i občasný enkoding a zbytek se nedá považovat za vytížení PC.
Mrak píše:Tak určitě. Když si vždycky vzpomenu na hry, co jsem hrával a jak jsem si říkal, jakou to má luxusní grafiku.. A pak se na to podívám dneska, tak si říkám "WTF", jak se mi tohle líbilo![]()
Jediné, co mi sere, je cenová politika nVidie.. Já si kupuju, většinou, nVidii a to jsem začínal s CPU i GPU na AMD, ale ty ceny jsou prostě brutální, protože nemaj žádnou lepší konkurenci. Takže nová řada zas bude stát tři moje výplaty ve střední třídě..(Obrazně řečeno, ale chápeme se, že)
Většinou jsem kupoval tak do 10, max 12k, spíš míň.. Měl jsem řadu x60, pak xx70 a kdybych měl teď koupit zas xx70, tak jsem cenově asi o šest táců vejš, než jsem dával zaxx70.Tak počítám, že další generace na tom bude podobně. A zároveň, když si chci užít RTX, nemá smysl zbytečně kupovat slabší xx60, ať z toho alespoň něco málo mám. A kor, pokud bych chtěl i to VR.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků