Preferujete nějakou leteckou společnost? (letecky koutek)

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ale 20. 6. 2025 07:56

Jakože ne? V Hévízu máš mezinárodní letiště.
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod zamis 20. 6. 2025 08:01

a kdo lítal do hevízu? Jednak to není balaton a druhak je to tam samej polomrvej trilobit... tam už nikdy
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod zamis 20. 6. 2025 08:03

a to letiště je tam vůbec kde?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod ale 20. 6. 2025 08:05

zamis píše:a kdo lítal do hevízu? Jednak to není balaton a druhak je to tam samej polomrvej trilobit... tam už nikdy

Třeba já. A co je Hévíz když ne Balaton? A na letiště stačí kouknout do mapy, nepřehlédneš ho tam :)
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod polda 20. 6. 2025 08:07

U malýho balatonu
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 20. 6. 2025 08:29

ale píše:
zamis píše:a kdo lítal do hevízu? Jednak to není balaton a druhak je to tam samej polomrvej trilobit... tam už nikdy

Třeba já. A co je Hévíz když ne Balaton? A na letiště stačí kouknout do mapy, nepřehlédneš ho tam :)

Centrum hevízu je 6,3km od pobřeží balatonu a je "slavný" hlavně díky termálům, kam se jezdí máchat trilobiti. Věkovej průměr návstěvníků je tam 70+ a já tam během hodiny zestárnul o 30 let. Letiště tam nikde není

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod ale 20. 6. 2025 08:37

Tak to jim v tom případě můžeš říct že to ty víš líp a že to jsou to úplní idioti, když si to neexistující letiště i tak pojmenovali - https://maps.app.goo.gl/Qv8BnbmUbTz8eTci6
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 6. 2025 08:40

zamis píše:
ale píše:

Centrum hevízu je 6,3km od pobřeží balatonu a je "slavný" hlavně díky termálům, kam se jezdí máchat trilobiti. Věkovej průměr návstěvníků je tam 70+ a já tam během hodiny zestárnul o 30 let. Letiště tam nikde není

u kazdeho termalu by bmela byt vaha a lidi by se meli vazit pred a po... bo jak v prubehu sezeni tam naserou a nachcijou kvuli ikontinenci.. meli by priplacet...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 20. 6. 2025 08:42

ale píše:Tak to jim v tom případě můžeš říct že to ty víš líp a že to jsou to úplní idioti, když si to neexistující letiště i tak pojmenovali - https://maps.app.goo.gl/Qv8BnbmUbTz8eTci6

ok, vyjímečně máš pravdu. Já blbec ho hledal u hevízu...

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod ale 20. 6. 2025 08:56

zamis píše:Já blbec ho hledal u hevízu...

Chybami se člověk učí. Ne že bych si snad na to byl ale ochotný vsadit byť jen pětník.
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod zamis 20. 6. 2025 09:01

Ja ale spis ocenil rekonstrukci letiste v siofku a zavedeni linky z brna
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod polda 20. 6. 2025 09:38

To letiště v Hevizu je dělaný pro rusáky kteří tam byli před napadením Ukrajiny jak švábi v hotelích z 90%.
Jezero v Hevizu je odtokové,tam můžeš chcát jak chceš, jde to hned pryč. Bazény jsou jen na hotelích.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 20. 6. 2025 11:59

cestovní kancelár mi sdēlili Ze to má resit s prepravní spolecností jenze u té jsem si zájezd neobjednal

Nebylo to evlo?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Moucha 21. 6. 2025 12:27

Kua ty letenky jsou levne, to nejde jen tak sedet a nic nekupovat
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod yndezit 21. 6. 2025 17:07

Qatar airways odteď chtějí kupovat už jen Airbusy.
https://www.facebook.com/10009248823614 ... CXy5icLBl/
yndezit
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka