Ohříváte párky ?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

ohříváte párky?
ano 106 %  88%  [ 106 ]
ne 14 %  11%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 120

Odeslat příspěvekod Deleted user 4. 4. 2009 18:26

To nevím, jak moc bys je musel vařit, aby ses toho bordelu, co ti vleze do střev zbavil... takový ten klasický ohřev na to IMO nebude mít nijak moc vliv.
Deleted user

Odeslat příspěvekod Hoďák 4. 4. 2009 18:27

když je fakt hlad, tak mi je u řiťi jestli je to studený, vlažný teplý... hlavně že je žvanec :)
Hoďák
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zdenek 4. 4. 2009 18:29

Aby se v párku zabili případný mikroby by se stejně musely nechat nechat delší dobu ve vařící vodě, když se jen ohřejou jako to dělá 99% lidí, tak je to podle mě z mikrobiologickýho hlediska stejný jak za studena.
K anketě, jak studený tak ohřátý, ale většinou ohřátý, stedený si dávám většinou nějaký kvalitnější od řezníka.
zdenek
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 4. 4. 2009 18:30

Majkl vP. píše:To nevím, jak moc bys je musel vařit, aby ses toho bordelu, co ti vleze do střev zbavil... takový ten klasický ohřev na to IMO nebude mít nijak moc vliv.

No - já běžně párky ohřívám ve vodě - nechám je přejít varem, což hodně případných bakterií apod. zabije - některým vadí již 70°C.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Deli 4. 4. 2009 18:30

:D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Deleted user 4. 4. 2009 18:33

No fajn, tak potenciální nebezpečí nějakého takového binčusu je prakticky ve všem, ale sterilizovat veškerý jídlo před konzumací by se mi teda moc nechtělo. :-)
Deleted user

Odeslat příspěvekod Totalschade 4. 4. 2009 18:35

co si pamatuju - podle normy staci v jadru parku teplota 73 stupnu po dobu 3 minut

berte to ale s rezervou, je to uz drahne let co jsem delal v parkarne
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hoďák 4. 4. 2009 18:35

to jako že když sežeru studenej párek tak jsem na 80% mrtvej?
Hoďák
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod M@tezz 4. 4. 2009 18:35

Já všechno namáčím v Savu a pak se to dá jíst i za studena.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Deli 4. 4. 2009 18:37

Hoďák píše:to jako že když sežeru studenej párek tak jsem na 80% mrtvej?

po konzumaci studeného párku máš tak 3-4 minuty, pak zemřeš v hrozných bolestech ;-)
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 4. 4. 2009 18:37

Majkl vP. tak já nesterilizuji veškerý jídlo :-) Vyjadřoval jsem se k párkům apod. sortimentu.

Ono stačí, když se člověk občas podívá v řeznictví ... na pultíku leží krvavé maso k nakousnutí. Pak přijde další zákazník a do místa „X“, kde před chvílí leželo ono masko v krevní lázni se prdnou výborně vypadající párečky ... :-!

Jo, jsem magor ... ale dělám to tak ;-)

... ale jablko si ze stromu klidně utrhnu a nesterilizuji jej před konzumací :D
S pozdravem MgX
MgX
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Deli 4. 4. 2009 18:38

totalschade píše:co si pamatuju - podle normy staci v jadru parku teplota 73 stupnu po dobu 3 minut

berte to ale s rezervou, je to uz drahne let co jsem delal v parkarne

já to dělam pro jistotu i s rohlíkama, lidi na to šahaj, tak je dycky povařim a je to dobrý, zabiju tim veškeré bakterie 8-) 8-D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 4. 4. 2009 18:38

Deli píše:
Hoďák píše:to jako že když sežeru studenej párek tak jsem na 80% mrtvej?

po konzumaci studeného párku máš tak 3-4 minuty, pak zemřeš v hrozných bolestech ;-)

Narostou Ti rohy a stane se z Tebe kráva :mrgreen:
S pozdravem MgX
MgX
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Captain Slow 4. 4. 2009 18:39

Klobásky a plněné ohřívám, klasické párečky mě ale chutnají daleko víc studené - houska, kečup a studenej párek ^^
Captain Slow
VIP moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Totalschade 4. 4. 2009 18:39

Deli - naprosto stejne sterilizuju ruske vejce ci aspik.
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků