Ohříváte párky ?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

ohříváte párky?
ano 106 %  88%  [ 106 ]
ne 14 %  11%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 120

Odeslat příspěvekod Slawall 16. 6. 2014 18:53

Jouda.II píše:
Slawall píše:Kdyz si delam jednou za rok parky, tak ve vode. Ma to na pare jinaci chut?

Z páry jsou víc jako z udírny, Ve vodě se ta chuť vymáčí

Vsak z vyvaru je polivka ne...?:D
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod evlo 16. 6. 2014 18:58

JardaB píše:Lehce je varim 1 nozicku v kastrulku 8 minut, jsou to Dulano z lidlu. Pak si to dam se staroceskou horcici a chlebem z Globusu a krenem z Lidlu, mnam snidane;-)

Ty dulano pisou tusim 92 procent ne :)
evlo
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hustoles 16. 6. 2014 19:12

na slunku
Hustoles
Chameleon Garáže
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 6. 2014 19:17

Na teplotu cca 37 st.C by mohl jít párek dobře ohřát v některém z tělesných otvorů. :hm :D
myšpulín
Štamgast

Odeslat příspěvekod JardaB 16. 6. 2014 19:26

Slawall píše:
JardaB píše:Lehce je varim 1 nozicku v kastrulku 8 minut, jsou to Dulano z lidlu. Pak si to dam se staroceskou horcici a chlebem z Globusu a krenem z Lidlu, mnam snidane;-)

Pak ale nepis jinde, ze jis pomerne zdrave. :)

Tak to mi celkem zdrave prijde, pokud je parek kvalitni a mam jen 1 nozicku na chut... Lepsi nez nejake sladke sracky.
Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant
Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik
Twingo II, 43 kW
Fikus MKII 1.6 TDCI 66 kW
[Fikus 1.6Ti RIP]
JardaB
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ježíš 16. 6. 2014 19:54

myšpulín píše:Na teplotu cca 37 st.C by mohl jít párek dobře ohřát v některém z tělesných otvorů. :hm :D


Akorát nesmíš mít vysokou teplotu, aby ti tam nepraskl.
Naposledy upravil Ježíš dne 16. 6. 2014 19:55, celkově upraveno 1
https://www.youtube.com/watch?v=N49H_Q17oYY
Ježíš
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 16. 6. 2014 19:54

Taky mi na tom nepřijde nic extra špatného, pokud to člověk neláduje od rána do večera.
Dneska jsem si zrovna koupil "Náš párek" od "Naše maso" (v Dlouhý), 97% masa, max 2% sůl, max 20% tuk
boss-ivoss
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mtmccox2 16. 6. 2014 20:12

Není to dohromady 119%?
mtmccox2
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ježíš 16. 6. 2014 20:21

Už jsi někdy viděl maso bez tuku?
https://www.youtube.com/watch?v=N49H_Q17oYY
Ježíš
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lu.kas 16. 6. 2014 20:37

boss-ivoss píše:Taky mi na tom nepřijde nic extra špatného, pokud to člověk neláduje od rána do večera.
Dneska jsem si zrovna koupil "Náš párek" od "Naše maso" (v Dlouhý), 97% masa, max 2% sůl, max 20% tuk

Naše Maso, to je taky Kšána, ne? Má tam stejný věci jako na Patočkově?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 16. 6. 2014 20:47

Ty vole, ja mam teraz taku chut na parky, ze sa idem zblaznit. To som nejedol uz ani nepamatam, take jedla uz nejedavam vobec.
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 6. 2014 21:48

Ano, je to František Kšána mladší, provozovna však spadá pod Ambiente. Na Patočkové, u tatínka zdejšího pana mistra jsem bohužel nebyl, takže nedovedu posoudit. Pro mě je to v současnosti moje jediné a nejoblíbenější řeznictví, ochutnal jsem snad skoro všechno z uzenin co tam mají... Pro našince exotickou zajímavostí je hovězí pasterani (hovězí šunka), konečně chápu jak mohou židé (protože to je židovský vynález) jíst šunku, respektive čím ji nahrazují. Párky mají troje -naše párky (které by měly odpovídat jemným/vídeňským, "debrecínku" - všichni znáte - párek s paprikou a hovězí. Ty jsou typické tím že jsou fakt jen hovězí a mají takovou hrubší strukturu. Kromě toho tam mají přeštickou klobásu, špekáčky a čas od času taliány. Veškeré maso by mělo být z přeštického prasete a českého-černostrakatého skotu (typická česká kráva). Každopádně je fakt že tamní vepřové "není cítit", chybí tam ten typický "puch". Ceny mají nastavené celkem rozumně a upřímně - jakmile ochutnáte jejich párky, tak vás na cokoliv z velkoobchodu přejde chuť. Já si nejčastěji kupuju právě ty naše a pak debrecínku. Vím že to zní trochu jako reklama, ale tu jim rád udělám,protože tam opravdu rád nakupuju... Lepší než stát v zoufalství obřího chlaďáku a přemýšlet kolik separátu je v tomhle a proč je proboha v párku bramborový škrob... Co však je pro ně typické je pražská šunka, tu mají vyprodanou furt, plus krom šunky tam mají i šunkové koleno-což je - koleno od šunky. Takže to samé, jen ze spodku a za míň. A co tam dělaj super je gothaj. Po tom se můžu utlouct, někdy si koupím i půl kila... Ňamy, ňam...Plus vstřícná a ochotná obsluha, mladého pana mistra nevyjímaje.
PoliceCollector
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 16. 6. 2014 21:50

tak toto vlakno mi uniklo...akurat som si dal chlazene...

ohrivam i neohrivam,ale v poslednom case jem iba studene.Akurat som mal pikantne kuracie
forsaken...
icotech852
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 16. 6. 2014 21:52

Oops! píše:Další zcela zásadní otázka. Jak ohříváte párky? Hodíte do vody nebo na páře?

iba do vody
forsaken...
icotech852
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 6. 2014 21:52

Ještě odpověd - párky ohřívám, studené mi nechutnají (žádné) a přišlo by mi divné jíst je neohřáté.
PoliceCollector
Nováček
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků