Georgův labužnický kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2015 17:08

Švejk Josef píše:Slawall: Ty vejce 4x natvrdo rovnou do směsi a 2x syrové vejce rozmíchat ve smetaně a zalít tím směs po cca 20 minutách pečení. Jo a brambory si uvařím ve slupce předem do poloměkka (pak po vychladnutí oloupu). Sýr navrch na konci pečení, jen nechat roztavit. Vydatně pepřit a solit (brambory tu sůl vstřebávají).

Hele ja to pojal trochu spartansky..jelikoz jsem jeste trochu liznuty, tak jsem nakrajel kobzole, klobasky (nemam kus masa ted) dal dokupy, zalil smetanou, okorenil, posypal syrem a dal do trouby..pak jsem si vzpomel na vajicka, tak jsem je tam pridal a zase vratil do trouby. :D
Kdo si koupí hjundaje, nadosmrti kunda je.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 17:10

Hobitt: ohledně dětí - jo, sklínky s hotovejma kašičkama jsou, ale když už jsi šetřivej - tak ta sklenička stojí cca 30korun - což není nic divnýho vzhledem k tomu, že by v tom nemělo bejt nic špatnýho. je to ideální záležitost když někam jedeš, nebo je v tom něco, co se jinak blbě shání.

Když to uvaříš doma - tj kousíček masa za korunu, jednu bramboru, nebo štipec rejže/nudlí, trochu zeleniny, stojí to tak 5,- a 5minut času, protože je toho štipec a rozkrájenej na cucky, takže to provaří v mžiku.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 17:11

Slawall: proti tomu nic, tady je to zvykem taky dělat rovnou ze syrovejch brambor, jen se to dýl peče :-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 17:14

ste mi udelali chut na francouzske brambory :D
ale paninka je nema rada takze mam smulu nebo si je dam nekde v hospode :D
maminka je nedelala spatny, ale ted posledni dobou uz nekupuje vyborne brambory .. njn proc by kupovala maly pytlik za 60kc kdyz muze koupit za 30kc dvakrat vetsi ... ale ja sem zmlsany uz :( resp. ty obyc brambory jsou krmna smes snad
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 17:24

krmný jsou takový hodně světlý, skoro bílý, ale to snad dokrámu nikdo neprodává.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2015 17:48

***** i na cibulku jsem zapomel :D
Kdo si koupí hjundaje, nadosmrti kunda je.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 18:16

ta by tam bejt měla no :-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jelass 25. 1. 2015 18:22

pech. píše:PC: čistě jen mateřský mlíko se jede tak do půl roku věku dítěte (pokud má ženská to štěstí, že takhle dlouho kojit může) přičemž už od nějakejch 4měs se mu občas strčí něco jinýho, kousek mixovanýho ovoce, zeleniny apod. od půl roku se vynechávají postupně některý kojení a nahrazujou se kašičkama - opět zelenina, ovoce, krupička, ovesná kaše, ale postupně už i maso... samozřejmě žádná sůl, pokud možno ani přidanej cukr a koření. kolem 8 měsíce už se kojí vlastně jen večer před spaním, to může bejt až do roka, dítěti to neublíží, pokud žena stále kojit může...

DObrá paštika je dobrá, ale ta není levná, jak hobitt naznačuje, levná je třeba paštika - kde se ve složení dozvíš že 60% její váhy jsou namletý fazole... Ovšem ty fazole lze sníst v lepším provedení..... Ženy vaří rády, protože tím dávají najevo svoji schopnost se postarat a mají radost, když chutná. Když se něco nepovede, poznají to samy, byť dopilování představ o konkrétních výtvorech se obvykle doladit musí - jako třeba krajový odlišnosti ohledně místních klasik.

U tchana stoji 10dkg pastiky s medvedim cesnekem do 15kc. X kluku ji tady melo na kachlicce a myslim, ze bez problemu potvrdi, ze s Majkou to nema nic spolecnyho. Taky vydrzi v lednici tejden a po otevreni tak 3 dny, ne 3 roky. A co hur, ta Majka je uz stejne draha.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 25. 1. 2015 18:27

Jak to máte s medvědím česnekem teď v lednu? Sušený?
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 18:32

150 kč/kg je pořád dobrá cena za dobrou věc. Stejný je to se sekanou, když to má bejt ta pochoutková záležitost, tak míň stát taky nebude :-) Myslím ale že hobitt si nekoupí ani tu májku, která se hodně pohoršila, ale nejspíš nějakou tesco-levné, místo aby za stejný prachy hodil něco do hrnce.. Já teda kontakt na domácí paštiku nemám, my tady zase máme domácí mlíkárnu ve vedlejší vsi, taky to není drahý, přitom je to supr, ale musí se proto holt dojít tam, což chodíme procházkou při řece... Z paštik si občas vezmu takovou tu cihlu zabalenou ve špeku, ta je celkem bez připomínek.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 1. 2015 18:51

Kupuju takový ty "lepší" z Alberta, stojí kolem dvacky. Když jsem nakupoval v lidlu, kupoval jsem si pastiky Pikok v takovém zeleném plastu.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
1997 Škoda Octavia 1.9 TDI SLX Ghetto Line
2007 Citroën Berlingo 1.4i X
2017 Dacia Dokker 1.6 LPG
hobitt
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas063 25. 1. 2015 18:52

To jsou hovna tady..
Lukas063
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 19:08

za 20-25kč bys měl normální plátek masa, jen mu dát trochu péče... V normálních "paštikách" je narvaný kde co ať je na obalu co chce napsaný...
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jelass 25. 1. 2015 19:08

Švejk Josef píše:Jak to máte s medvědím česnekem teď v lednu? Sušený?

V tom objemu by musela bejt plantaz za reznictvim.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 19:22

jellas: tak to je ale fajn nabidka na tu pastiku
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků