Georgův labužnický kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 16:20

Vsak dost jidel se uvari sakra rychle
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 16:20

Bruure - jj, to je to, co se mu tady všichni snaží naznačit... že ty jeho sračky mu zkurví trávení a navíc jsou ještě dražší, než slušný jídlo.
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 25. 1. 2015 16:21

Z jinýho úhlu pohledu je zajímavý, jak se tady existence různých typů...alkoholici, obezitáři, despota, usilovně snaží udělovat jiným lekce ze správné životosprávy a partnerských vztahů.
Naposledy upravil Švejk Josef dne 25. 1. 2015 16:23, celkově upraveno 1
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2015 16:22

Švejk Josef píše:Francouzský brambory jsem dělal včera:

0.6kg domácí uzené krkovice -104 Kč
1,5 kg brambor - 30 Kč
6 vajec 18 Kč
1,5 kelímku smetany ke šlehání 30 Kč
3 x cibule - 2 Kč
1 x sýr Madeland plátkový 20 Kč(akce)
+nakládané okurky, sůl, pepř, kmín,sádlo na vymazání pekáče.

Celkem to zaokrouhlím na 210 Kč za 8 poctivých porcí, když započítám energii na upečení.

Dekovala za inspiraci, jdu si udelat papani.
Kdo si koupí hjundaje, nadosmrti kunda je.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 16:24

JV: pravda - třeba dnešní oběd: vločková polívka, grilovanej vepřovej plátek s restovanou zeleninou a pečenejma bramborama, k tomu pidižvíkovi mačkaný brambory se zelenejma fazolkama a mrkví... Za hodinku to měla paninka sfouklý i s perníkem na dezert...

Když si to uděláš jako samostatný bez polívky a bez buchty, za půl hodiny máš hotovo, stejně tak jde za tu dobu udělat spousta jídel. Třeba špagety na mnoho způsobů, jakejkoli plátek masa s omáčkou a rejží, nebo bez omáčky s bramborama...
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 16:25

Captain Slow píše:hobbit:

ono by stačilo, aby si třikrát (jen třikrát!) za týden dorazil v šest domů a strávil jednu hodinu vařením. Za tři hodiny byste mohli žrát celý týden oba. Víc času spálíš tady.


Svatá pravda. Navíc když tu jeho pracovní dobu nemá ve smlouvě a straší tam do večera ze svý vlastní iniciativy - kteoru bych možná nazval "bezdůvodným pocitem nepostradatelnosti" ;-)
Naposledy upravil pech. dne 25. 1. 2015 16:25, celkově upraveno 1
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MELLO 25. 1. 2015 16:25

Francouzdky brambory mam hodne rad, ale jeste mnohem radeji mam Musaku :love:
MELLO
MELLO
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 25. 1. 2015 16:27

Slawall: Ty vejce 4x natvrdo rovnou do směsi a 2x syrové vejce rozmíchat ve smetaně a zalít tím směs po cca 20 minutách pečení. Jo a brambory si uvařím ve slupce předem do poloměkka (pak po vychladnutí oloupu). Sýr navrch na konci pečení, jen nechat roztavit. Vydatně pepřit a solit (brambory tu sůl vstřebávají).
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 1. 2015 16:38

pech. píše:
Captain Slow píše:hobbit:

ono by stačilo, aby si třikrát (jen třikrát!) za týden dorazil v šest domů a strávil jednu hodinu vařením. Za tři hodiny byste mohli žrát celý týden oba. Víc času spálíš tady.


Svatá pravda. Navíc když tu jeho pracovní dobu nemá ve smlouvě a straší tam do večera ze svý vlastní iniciativy - kteoru bych možná nazval "bezdůvodným pocitem nepostradatelnosti" ;-)

To víš, že jo ;-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
1997 Škoda Octavia 1.9 TDI SLX Ghetto Line
2007 Citroën Berlingo 1.4i X
2017 Dacia Dokker 1.6 LPG
hobitt
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 25. 1. 2015 16:39

pech. píše:JV: pravda - třeba dnešní oběd: vločková polívka, grilovanej vepřovej plátek s restovanou zeleninou a pečenejma bramborama, k tomu pidižvíkovi mačkaný brambory se zelenejma fazolkama a mrkví... Za hodinku to měla paninka sfouklý i s perníkem na dezert...

Když si to uděláš jako samostatný bez polívky a bez buchty, za půl hodiny máš hotovo, stejně tak jde za tu dobu udělat spousta jídel. Třeba špagety na mnoho způsobů, jakejkoli plátek masa s omáčkou a rejží, nebo bez omáčky s bramborama...


Přesně tak, za půl hodiny máš hotovo. A zatím co se paninka tu půlhodinu v kuchyni snaží, můžeš psát hovna na garáž.
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 16:41

pockej to delam ja :D
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Švejk Josef 25. 1. 2015 16:43

Ale ty tu nemachruješ, jak je to všechno snadný a samozřejmý, když to někdo dělá za tebe.
Ty jsi blbej jako Švejk.
Švejk Josef
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 25. 1. 2015 17:01

MELLO píše:Francouzdky brambory mam hodne rad, ale jeste mnohem radeji mam Musaku :love:
Taky, ale dorazila mě reakce, že bez té skořice by to bylo lepší.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 17:05

švejk: ty francouzáky bych vyfiknul taky, stejně jako dnešníoběd, ale normálně to nedělám, protože jsem se oženil, abych nemusel sám, přece :-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 25. 1. 2015 17:06

hobitt píše:Kdyby ty lahůdkový saláty a paštiky byly tak škodlivý, tak se to neprodává.
hobitt píše:A u těch dětí...jsou takový ty předpřipravený sklinky s jídlem, takže můžou jíst to, no a o víkendu bych třeba udělal na oběd něco, co můžou jíst i malý děti, žejo.

Obojí patří do zlatého fondu garáže.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků