Georgův labužnický kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:12

já neříkal koho jako odborníka brát..já říkal koho nebrat..
ty hele..umíš vůbec číst? :mrgreen:
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:12

Pomaly sa učím :D
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:12

a jo vlastně..ty nerozumíš česky :D
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:13

tak ono stačí cos napsal..prostě..
kuchař je moc chytrý a zjistil, že lidi mají rádi libové maso..a teď si to vztáhl i na olej a myslí si, že to jde zobecnit .. :mrgreen:
doufám, že alespoň tohle pochopíš :hm :mrgreen:
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:15

Tak toto som už nepochopil vôbec, ja to na dnes asi už zabalím a vrátim sa k tejto diskusii zajtra :D

Proste nie len od neho som to počul, ale jednoznačne to všetci vždy tvrdili pri tepelnej úprave, EV sa rýchlo páli...
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:17

já používám opravdový EV už desítky let a v pohodě..žena s ním i peče..všechno chutná lépe..ale chce to mít opravdový olej s kyselostí pod 0,5% ;-)
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:20

Ja tak isto, predsa nebudem kupovať niečo len kvôli tepelnej úrave, najčastejšie ho aj tak jem za studena. Ale aj tie s kyslosťou do 0,5 proste horia skôr ako obyč...

Čo som pozeral doma na nejaký grécky čo mám (kúpený tam nie tu) tak píšu kyslosť 0,1 až 0,8, no z toho som fakt múdry :D
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:22

A tu si kupovávam borges, ten by mal mať tiež vyhovujúcu kyslosť, ten sa mi ale už minul.

Inak typ aký používaš?
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:24

to bys neznal..kyselost do 0,3% ..lepší se nedělají :D
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:25

:roll:

áno áno, ja žijem na palme a nič nemôžem poznať a nemám možnosť si to zohnať
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:26

souhlasím :roll:
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ##_## 19. 12. 2011 20:27

brasci píše:A tu si kupovávam borges, ten by mal mať tiež vyhovujúcu kyslosť, ten sa mi ale už minul.

Inak typ aký používaš?


Nezlob se na mě, ale borges jsem tuhle koupil v makru, je to španělský olej a raději tam kyselost ani nepíšou...
##_##

Odeslat příspěvekod Alex.. 19. 12. 2011 20:29

tak myslím, že na to, že žije na palmě, je docela šikovný, že si sehnal alespoň to co se nedá jíst :mrgreen:
Alex..
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brasci 19. 12. 2011 20:29

Ale píšu a uvádzajú práve tých 0,5
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ToMMyK 19. 12. 2011 20:30

vasco píše:
brasci píše:Nie som tak zbehlý v češtine tak presne neviem čo myslíš štýlom pokrutiny, ale obyčajný čistý olivový alebo "len" virgin nie sú vôbec zlé. Napr. pri tepelnej úprave EV nie je ideál kvôli rýchlejšiemu prepalovaniu atď...


Ale celou dobu se tady mluví o tom, že tommyk si nalil do echt "origo" caesaru pokrutinový olej, že mu to doporučil "profi" kuchař.
A já říkám, že pokrutinový olej je ta největší sračka...

a ja rikam ze EV me v majoneze nechutna, pac je moc vyrazny
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků