Výběr televizoru do odpoledne!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MgX 10. 6. 2025 05:58

Tak až zbytečně často se i ve článcích neřeší kvalita, ale vyzdvihuje se vliv velikosti na zážitek.

A Garáž to nemá jinak. Čím větší, tím lepší :D
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 6. 2025 06:40

tak ruku ma srdce je to neprime priznani ze priste hrani di na poznani kvality uz nefrci a je lepsi si priznat ze nic takoveho neni. samo par tech co si na tom postavili zivot to vetrejne nepriznaji.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 10. 6. 2025 07:00

MgX píše:Tak až zbytečně často se i ve článcích neřeší kvalita, ale vyzdvihuje se vliv velikosti na zážitek.

A Garáž to nemá jinak. Čím větší, tím lepší :D

Tak když má člověk velkej bejvák neuděláš nic. Stejně jako když máš čtyři děti, si nekoupíš fabii že
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2025 11:52

Tak vzhledem k tomu kolik lidí nevidí rozdíl mezi černou a bílou je číst ty recenze o kvalitě obrazu fakt vtipný. Nějaký kontrasty tam píšou a pak v realitě viz. Foto.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 6. 2025 12:29

já poznám jen značné rozdíly ... rozdíl mezi obyč a oled je pro mě tak značný, že pro příště už jen oled, i za cenu vyšší ceny / menší úhlopříčky
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 6. 2025 12:30

dodatek pro evlo, odlesky moc neřeším, koukám po tmě
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2025 12:38

A proč máš tv teda?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 6. 2025 12:41

koukám po tmě na zapnutou TV :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2025 12:42

To nedává smysl, ale ok
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod glider 10. 6. 2025 12:54

Arnie J píše:já poznám jen značné rozdíly ... rozdíl mezi obyč a oled je pro mě tak značný, že pro příště už jen oled, i za cenu vyšší ceny / menší úhlopříčky

Jop to dava zmysel
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MgX 10. 6. 2025 19:15

Arnie J píše:já poznám jen značné rozdíly ... rozdíl mezi obyč a oled je pro mě tak značný, že pro příště už jen oled, i za cenu vyšší ceny / menší úhlopříčky

Vidíš, ale poznáš rozdíly. Zjistil jsi, že OLED je pro Tebe televizor adekvátní potřebám a pro Tebe neobsahuje anomálie, které jsi schopen zaznamenat. Rozdíl v kvalitě je. To, že ho někdo nevidí, nevnímá, je mu to šumák, je věcí druhou.

A právě... velikost úhlopříčky část věcí zviditelní. Tím pádem, když dám na poměrně malou pozorovací vzdálenost nějakou extra úhlopříčku, najdu tam daleko víc problémů, než na televizoru menšího rozměru. To nepíšu nic o kvalitě vstupního signálu, který hraje významnou roli. A samozřejmě lepší telky jsou schopny, povětšinou, si lépe poradit s „maskováním“ signálových problémů a nedostatků. Kromě jiného mají i vyšší výkon, který jim dává možnost se při řešení „nezadýchat“, čímž se potíraná anomálie neprojeví někde jinde, jakousi formou výpadku.

Jinak nikomu nic nevnucuju. Je to na každém. Jen sleduji, nejen kolem sebe, tu chuť narvat i do malých místností obří úhlopříčky a pak občas poslouchám řadu dotazů... proč, proč a proč.

No a jiná věc... myslel jsem, že se někdo z Garáže chytne na ten dvojsmysl a nic :D

MgX píše:Koukám, že i tu frčí názor, že čím větší, tím lepší. A pak se divíte, že Vám to ty soudružky doma odmítají.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 10. 6. 2025 19:18

Arnie J píše:dodatek pro evlo, odlesky moc neřeším, koukám po tmě

evlo píše:A proč máš tv teda?

Arnie J píše:koukám po tmě na zapnutou TV :D

evlo píše:To nedává smysl, ale ok

Některé hovory jsou náročnější, než výběr kvalitního televizoru.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2025 20:41

a jak jsi to pochopil ?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MgX 10. 6. 2025 20:44

Asi nevím, jak to mám chápat.

Respektuji Tvoji dlouholetou nechuť k lesklým panelům. Z druhé strany to často není zase takový problém. Ona ta lesklost umí leccos vylepšit, zatím co mat určitou formu krásy, dokáže potlačit.
Dnes se jede na hodně nitů, čímž se lidem někdy říká, že když nechtějí odlesky, mají napálit jas. A to je, z mého pohledu, velké drama a špatný směr.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2025 20:50

takže ve skutečnosti ti vadí, že si to nepochopil a děláš, že je chyba v druhých, ok, to je klasika

tak pokud umí dělat černou 2000nits, tak ok
jak už jsem psal, jednou za cca 10 let udělat televizi co není matná a neodráží, jen ot pak zas na 10 let zapomenou
evlo
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka