Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ace2 10. 1. 2025 19:14

hračka po celou rodinu: Bombästik
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 10. 1. 2025 19:30

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 10. 1. 2025 20:11

Kdo by nechtel mit doma Ruskou minu, to je jasny trhak :D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod ace2 10. 1. 2025 20:18

Přijďte pro nábytek, odejděte s dobrodružstvím

v IKEA teď můžete najít opravdu výbušné slevy
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod aaaa 11. 1. 2025 03:18

Tomuhle se vubec nedivim, jak se pri ceste vlaku meni ve vlaku vagony, tak se to muze stat a jeden vagon proste skoncil omylem jinde.

Na vojne jsem jednou byl velitelem doprovodu vlaku prevazejiciho munici. Doprovod byl ja a dva clenove. Bylo to asi 10 nakladnich vagonu s munici, k nim doprovodny osobni vagon s kamny a uhlim, s WC, bez vody, pripojeno k dalsim asi 40 jinym nakladnim vagonum. Kdyby mi behem cesty nejake vagony odpojili, tak jsem to ani nevedel, nedostali jsme zadny harmonogram zastavek apod., ja byl stale uvnitr vagonu a prikladal do kamen uhli, byla zima, clenove meli pri kazdem zastaveni vystoupit a kazdy hlidat jednu stranu vlaku, jenze to bylo nebezpecne, ten vlak treba tri hodiny stal, vsude tma, nic se nedelo, nebylo videt, pak se vlak najednou trhnutim necekane rozjel, clenove meli co delat, aby vubec naskocili na muj vagon, nekdy naskocili na jiny vagon a tam se museli drzet, nez vlak zastavil, ja ani nevedel, jestli nezustali se samopalem nekde stat a neujel jim vlak, jinde nas posunovali porad tam a zpet, menili ve vlaku cast vagonu, nebyl o nicem prehled, radeji clenove ani nevystupovali, ja jsem jim rekl, at uz radeji ven ani nechodi, stacilo mi, ze nevim, kde mam vagony, nechtel jsem se dostavat jeste do situace, ze nevim, kde mam sve lidi, proste to bylo neuhlidatelne, cesta trvala asi dva nebo tri dny vcetne nakladani munice a vetsinou jsme jen nekde stali klidne i cely den. V cilove stanici jsem vylezl, abych zkontroloval a prepocital mych 10 vagonu, nastesti jsem mel vsechny, u jednoho vagonu byla poskozena plomba, nastesti to pak prebirajici dustojnik bez problemu prevzal, jako ze se to poskodilo pri posunu vagonu, ze se trochu pohla posuvna vrata vagonu a natrhla plombu na vratech. Nechtel bych to znovu jet takovy doprovod vlaku s munici, jednou mi to stacilo na cely zivot.

A to jsem mel stesti na chytrejsi cleny doprovodu, v jine skupine napadlo clena doprovodu pri zastaveni na nejakem nadrazi, ze vyleze na vagon a bude hlidat tam, chytil samozrejme par tisic voltu oblouk pres samopal na zadech od trakcniho vedeni a spadnul z vlaku, tam lezel a chrcel, ale prezil to, asi za tyden nebo dva byl zpet u utvaru.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 11. 1. 2025 06:41

aaaa píše:...
A to jsem mel stesti na chytrejsi cleny doprovodu, v jine skupine napadlo clena doprovodu pri zastaveni na nejakem nadrazi, ze vyleze na vagon a bude hlidat tam, chytil samozrejme par tisic voltu oblouk pres samopal na zadech od trakcniho vedeni a spadnul z vlaku, tam lezel a chrcel, ale prezil to, asi za tyden nebo dva byl zpet u utvaru.

Tak to mu to politicky myslelo, cajk ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 11. 1. 2025 10:16

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sank ... oj=otvirak
dalsi dementni buzerace, abychom se brzo netesili na osvobozeni Ruskem...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod aaaa 11. 1. 2025 10:24

Zacatkem cervna 2024 jsem na stavebni urad podal zadost o overeni stavebni dokumentace, pak prisla Bartosova nefunkcni digitalizace a dodnes nedokazal stavebni urad rozhodnout.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zamis 11. 1. 2025 10:42

Takovejch zadosti tam mam... Ten curak to ***** fakt fest
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod hopa26 11. 1. 2025 11:48

ja sem tak rad, ze to probehlo postaru. kolega co to daval v cervenci , asi 14 dni po me zadosti na stavebni urad doted taky nema nic. ma dokonce jednodussi staveni, nez budem mit my, mel zabukovanou firmu a uz proste rezignoval.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 1. 2025 11:54

znamy vladni ritolizal gene vam vysvetli jak zadne problemy a zdrzeni nejsou
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 11. 1. 2025 11:56

Jo, kdo by stavěl v zimě, dovolená 8-)
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod zamis 11. 1. 2025 11:59

Goesson píše:znamy vladni ritolizal gene vam vysvetli jak zadne problemy a zdrzeni nejsou

Jo, je super ze vsechno funguje. Me treba tento tyden rekla zenska v budejovicich na urade, ze na moji zadost kasle, ze by si kvuli tomu musela nastudivat uzemni plan, coz driv delal odbor uzemniho planovani a ji by to zabralo moc casu....
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod MV_cz 11. 1. 2025 12:22

MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod polda 11. 1. 2025 12:27

polda
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka