Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
powerball píše:Hlas Brna.Nejvic me bavil typek, kterej rikal ze voli Babise z duvodu ze onehdy jel na jistotu do Kralova Pole na minigolf a tam se dozvedel ze kvuli navyseni energii ho zavreli"Kdyz se rekne general Pavel tak se mi automaticky vybavi ten minigolf"
Vana666 píše:MarkFX píše:Tak volí ho ta hloupější třetina lidí v republice.. A ti pravdu prostě nepřijmou, pro ně je to modla, dal jim peníze to jim asi stačí...
však jen za poslední rok jim už třikrát zvýšil důchody
zamis píše:Ala asi je tu víc sobců co nemyslí na budoucnost než jsem čekal.
zelvotron píše:powerball píše:Hlas Brna.Nejvic me bavil typek, kterej rikal ze voli Babise z duvodu ze onehdy jel na jistotu do Kralova Pole na minigolf a tam se dozvedel ze kvuli navyseni energii ho zavreli"Kdyz se rekne general Pavel tak se mi automaticky vybavi ten minigolf"
Tvl, tak na to že Pavla má volit ta inteligentnější část, tak to jsou ty odpovědi taky dost smutný, tedy vypadá to že Brno je plný debilů bez ohledu na politický preference.
berlin píše:Pride dnes Babis do debaty vecer na Prima CNN? Chcel by som zase pocut na zivo nieco v style ze bol v kostole a jezis ho inspiroval aby zmenil pohlad na vec..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků