Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
glider píše:Normalne hodiny to nerobia no.
A nejde to vypnut?
Moucha píše:Vcera jsem si na kole pauzl aktivitu na hodinkach a kus mi chybi, nadaval jsem si, pak zastavil na piti, pauzl aktivitu a zase nespustiltakze kus aktivity se nestal
Redlajn píše:Moucha píše:Vcera jsem si na kole pauzl aktivitu na hodinkach a kus mi chybi, nadaval jsem si, pak zastavil na piti, pauzl aktivitu a zase nespustiltakze kus aktivity se nestal
Strava pauzuje a startuje dost slušně. Netřeba na to myslet. Ale zase to nepropíše jako cvičení, takze v tomhle ohledu k hovnu.
m.a.x.i.m.u.s píše:Classic jsem koupil minulý víkend přes inzerát se zárukou 23 měsíců za 2,5 a to borec mi chtěl jet ještě naproti trajflem![]()
Proti původním Galaxy Watch 46mm je teda výdrž baterie tragédie, ale plus je placení.
Když jsem v telefonu teď o víkendu spustil Samasung Health kolo, tak to ukazovalo i nějaké grafy na hodinkách, ale jen možná prvních 30 minut výletu. Pak už to neukazovalo nic, ale baterie šla o 20% za 2 hodiny jak nic, *****
Moucha píše:Redlajn píše:Moucha píše:Vcera jsem si na kole pauzl aktivitu na hodinkach a kus mi chybi, nadaval jsem si, pak zastavil na piti, pauzl aktivitu a zase nespustiltakze kus aktivity se nestal
Strava pauzuje a startuje dost slušně. Netřeba na to myslet. Ale zase to nepropíše jako cvičení, takze v tomhle ohledu k hovnu.
Ja jedu drtive Apple cviceni a obcas to hodim na Stravu, to jde importovat jednim klikem.
Na porovnani tydnu a mesicu pouzivam HealthFit kde jsou fajn statistiky jak se clovek krouti
aikoN píše:Mně hodinky pauzují a odpauzují automaticky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků