Ano pohyboval jsem se tam.kostey píše:cosworth jako sluzebak?![]()
pokud si jezdil rally tak to chapu, jinak nee
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Ano pohyboval jsem se tam.kostey píše:cosworth jako sluzebak?![]()
pokud si jezdil rally tak to chapu, jinak nee
kostey píše:mrazik píše:Kosto takze i Italove blaznivy je maj. To je dobre. Jen aby je meli, az je budu shanet ....... za15 let
mraziku, mraziku, za 15 let budou podle me uz ve trochu jiny cenovy kategorii nez jsou ted. Radim ti dobre, prodej Avensis a kup si kosinu
fahrer píše:Čistě náhodou. Nevíš o cosworthu. Kdysi jsem měl sirku s RS úpravou a prvky s cossie a vlastnil esc cos.s/quote]
mrazik píše:NecroCabal takze je to s libeznicemi pravda ? Skoda, nebyli spatny.
NecroCabal píše:Přesně tak, pokud u nás seženeš Cosworth, tak vylítanej a oddělanej a dost možná i nepravej (klasika překopaná na cosworth - už jsem se s tím setkal 8x)
Cosworthy sháněj v cizině, přesně v těch zemích, o kterých psal kolega přede mnou (přikláněl bych se k holandsku, ale tam jsou z neznámého důvodu většinou jen černé - asi se jim v té barvě líbil)
A ohledně Líbeznic......bohužel, je to pravda. Byla to od nich docela rána pod pás (Nicméně o Sierru se mi postarali hasiči - ještě jim posloužila jako cvičební pomůcka při cvičení vyprošťování a papír o ekologické likvidaci mi dali zadarmo)
S čistým svědomím můžu říct, že i ochota v líbeznicích klesla - když jsem tam byl ohledně sierry, zároveň jsem požádal o výmenu oleje v Transitu (já to umím, neměl jsem kde to udělat) a oni se mi vysmáli, že pojízdné trafiky jim nestojí ani za podívání (no, pan vedoucí byl tehdy na dovolené)j/quote]
NecroCabal píše:A pokud se budeš poohlížet po nějakém Sierra clubu, aby ti pomohli, či poradili z čistým úmyslem ti můžu říct, že Sierra Club v Líbeznicích u Prahy už ti nepomůže. Dokonce jsem jim dával zadarmo Sierru na náhradní díly v červnu 2007 a oni jí odmítly, že už o tyhle vraky nemají zájem že se už věnují Mondeům a Káčkům (můžu říct, že to docela zabolelo, na autě bylo spousta věcí k použití a jiným fanouškům tohoto auta by to pomohlo)
A pro všechny, co jsou přesvědčení, že motor 1.8 TD byl nejhorší motor........tak souhlasím, ale na svojí poslední Sierru s tímto motorem nedám dopustit - motor vypověděl službu, když mě bezpečně dovezl domu.d/quote]
ka-spel píše:Sierra klub není jen Líbeznice. V Prostějově je jeden člen klubu, který sirky i nadále spravuje a nedá na ně dopostit (DOHC, kosík) - Willy (http://www.fordsierra.eu/modules.php?na ... rofile&u=6)
Pokud jde o 1,8 TD, tak z té jsem měl ještě nedávno noční můry. Tolik defektů motoru aby člověk pohledal. Jinak pokud to jelo, tak v sirce super svezení. Místa dost, dobře sedí a jak už tady bylo je hravá. Její chování se dá snadno předvídat.v/quote]
0xf píše:Uz delsi cas hledam neaky kousek.
Nasel jsem tohle:
http://ford-sierra.autobazar.eu/card.php?id=311467
Co si o tom myslite?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků