P.S. a neb poslední varianta, je cca 8měsíční golf 1.4. 16v v ceně kole 340tisíc - klima, 6bagu, ABS..přímo u dealera.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
kepke píše:na to rio jsem koukal, ale přijde mi tam targická přístrojová deska..Getze je menší, toho nebrat..e/quote]
kepke píše:včera jsem seděli v Ibize a Getzu. Vzadu Getz moc příjemnej nebyl - vpředu pěkný, ale vzadu nic moc. Kufr taky o drobet menší. A pokud tuším správně, tak Getz nemá pozink..n/quote]
kepke píše:Ten swift už je ale opravdu hodně malinkej..../quote]
kepke píše:Ten swift už je ale opravdu hodně malinkej..../quote]
kepke píše:Swift má kufr menší cca o 50litru, to už je znát....ta FABKA je v plný palbě za 300tisíc, jen ten motor...s/quote]
Saman píše:kepke píše:Swift má kufr menší cca o 50litru, to už je znát....ta FABKA je v plný palbě za 300tisíc, jen ten motor...s/quote]
No jestli je u tebe plna palba volant a sedacky tak to potom jo. Jen tak letmo sem si slozil Fabku a koukam jak puk, zaklad v bile barve s "motorem" 40kW ( nas zahradni trakturek ma 20kW a to vazi 190kg
), vybava Ambiente a sem na 290tisicich
, jen pridani CD a sup je to hned 300 tisic, no opravdu nadstandardne vybavenej kocar, a ten pozitek z rizeni, to bude urcite neco nadpozemskeho
. No kazdy sme jiny, takze tech 50 litu zavazadelniku muze pro nekoho znamenat hodne, precijen sou to asi tak 2 kartony nejakeho piti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků