Existuje ještě něco jako MPV? Ale ne dodávka, za ProAce City

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod lrotrekl 9. 5. 2025 20:07

Pomalu mi končí životnost té krásy převlečené za Toyotu. Znovu už fakt ne. Bohužel i Doblo, který jsem měl před tím několik kusí po sobě k (celkem) spokojenosti, už je to stejný.

A teď teda co? V aktuálním autě vozím v podstatě trvale po plato plno. (vercajk drobnej matroš na servis), ... To auto mi prostorově a pojetím vyhovuje, kvalitou vůbec.

O moc větší nechci, dospělou ProAce mám v případě potřeby k dispozici na vození větších nákladů. Autem jezdím 80% možná 90% sám s vercajkem. Občas je potřeba naložit rodinu a tak. Vercajk musí zůstat, v Cityně to šlo na plato nahoru.

Požadavek je určitě vyšší posez.

Po zkušenost s aktuálním ropákem, nevím, jestli se mu nebudu trošku bránit a nebudu chtít hybrid. Nemám moc kde nabíjet, tak full.

Aktuálně mám půjčenou RAV4, chybí kufr, jinak mi to plně vyhovuje. Co jiného se jít podívat.

Požadavky, nové, budget cca 1Mega bez DPH.
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód. :D
lrotrekl
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 5. 2025 20:13

Touran.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lrotrekl 9. 5. 2025 20:32

Jsem myslel, že už skončil, když jsem se teď mrknul do konfigurátoru, je mi jasné, proč je neví vidět... Auto za mega a kus a za multifunkční volant v kůži příplatek...
Po asi milionu let změna značky - po Italovi mám Žabožrouta vyrobenýho ve Španělsku převlečenýho za Japonce. Globalizace vpirjód. :D
lrotrekl
Štamgast

Odeslat příspěvekod puk123 9. 5. 2025 21:08

Bigster.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod lrotrekl 9. 5. 2025 21:31

Jako jo, docela vážně se na něj taky dívám.
lrotrekl
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 5. 2025 21:41

Proč ne.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod yndezit 9. 5. 2025 22:08

Jogger
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod lrotrekl 9. 5. 2025 22:09

Co mě brzdí je 155k, který to má. To mi nepřijde extra moc na takovej povoz.
lrotrekl
Štamgast

Odeslat příspěvekod yndezit 9. 5. 2025 22:11

Tak je to economy povoz.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 5. 2025 22:11

Mně by to stačilo s rezervou 50%
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod lrotrekl 9. 5. 2025 22:16

yndezit píše:Tak je to economy povoz.

Jasný, to není výčitka tomu autu, value for money mi na tom přijde dost vysoko, ale nevím, jestli je to dost pro mě.
lrotrekl
Štamgast

Odeslat příspěvekod polda 9. 5. 2025 22:26

Mě tvrdil prodejce ,že klasické MPV nejde už vyrábět kvůli emisím. Dnes se dá napasovat do tabulek velké rodinné auto jen dodávka.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 9. 5. 2025 23:10

lrotrekl píše:
yndezit píše:Tak je to economy povoz.

Jasný, to není výčitka tomu autu, value for money mi na tom přijde dost vysoko, ale nevím, jestli je to dost pro mě.

Bigster bude mít vyšší posez.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 10. 5. 2025 17:00

zajímavý, že stellantis psa produkt tak nevzdrží
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m_tsch 10. 5. 2025 21:05

lrotrekl píše:Jsem myslel, že už skončil, když jsem se teď mrknul do konfigurátoru, je mi jasné, proč je neví vidět... Auto za mega a kus a za multifunkční volant v kůži příplatek...

Touran asi už jen skladovky, ale ty jsou.

Nebo caddy/ tourneo connect, možná by se vešel Citan, kdybys chtěl "prémiovku".

No a nebo si najdi jinou práci a kup si scalu.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Další stránka