https://www.autoforum.cz/predstaveni/nemecti-dealeri-sedi-na-neprodanych-autech-za-410-miliard-kc-vyprodej-je-asi-nevyhnutelny/
Mimochodem necely rok starý článek...
Nějak nevidím důvod k nákupu nového auta pokud ho člověk nepotřebuje... Reakce na zdražování....
-- 28. 2. 2021 21:52 --CTR-OFFLINE píše:maincoonsback píše:Já mám proste obecne alergii na to, když se někdo snaží někoho přesvědčit o tom, ze něco co se vyrábí v Asii a stojí polovic ma stejné a nebo větší užitné vlastnosti než to z Evropy.
Ono to jako obecně stačí, ale jako stejně to fakt není.
A hlavně v momentě kdy to stojí stejně, to je pro mne už úplně nepochopitelné...
Chapu na co se snažíš tak hloupě.upozornit, ale když už budeme slovickarit, nemám pocit že by se japonské zboží cenově podbizelo. Pořád má podle meho názoru made in Japan lepší zvuk než made in S.Korea a to i když vemu v potaz, že se v Koreji podařilo vybudovat několik průmyslových gigantu a v některých oblastech korejské značky dokonce dominují....
Ale pokud už dnes nastala doba, kdy je fakticky bez ohledu na cenu lepší volba ve stejné kategorii H/K než Toyota, Honda, Mazda...., Tak se přiznám... Něco sem zaspal.... Jsem už starý kmet a starého psa novým kouskům nenaučíš, resp. já už se ohýbat nehodlám....