Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
skype píše:Na starší auta bývají slevy, ale u nových je to opravdu podobný. Třeba olej, brzdy apod. není rozdíl skoro žádný - něco vyjde levněji tam, něco jiného zase jinde.
goes píše:ano jsou podobne, ale zalezi co to je podobne. Pro nekoho 500 a 1500 je podobne pro nekoho je podobne 500 a 600
goes píše:Nezalezi vydrz brzd na stylu jizdy? Jinak s ohledem na to, ze motorem v podstate nebrzdim a brzdim stale jen brzdami a vzdy a porad tak holt nevyrzi to co jinak. Jinak mi kotouce nikdy moc nevydrzely. Navic to mas 2 tuny tak se to zda.
Kazdopadne nebyly na limitu, ale jelikoz piskaly pri brzdeni, tak sem je nechal vymenit bo mne to stvalo, ale dle stavu tech 20-30tkm by vydrzely jeste.
aikoN píše:PoliceCollector píše:Za třičtvrtě milionu (což je už docela slušná částka) nemá asi cenu kupovat vůz na konci modelového života...
Právě naopak - vůz na konci životního cyklu bude nejvíc vychytaný, co se poruch týče. Kdežto u nového modelu jsou první majitelé často beta testery
K86 píše:goes píše:Nezalezi vydrz brzd na stylu jizdy? Jinak s ohledem na to, ze motorem v podstate nebrzdim a brzdim stale jen brzdami a vzdy a porad tak holt nevyrzi to co jinak. Jinak mi kotouce nikdy moc nevydrzely. Navic to mas 2 tuny tak se to zda.
Kazdopadne nebyly na limitu, ale jelikoz piskaly pri brzdeni, tak sem je nechal vymenit bo mne to stvalo, ale dle stavu tech 20-30tkm by vydrzely jeste.
jéééé... já nerejpu na adresu OOOO, ja se jen ptam, ze se mi to zda docela dost malo, zhruba tak pulka normalniho najezdu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků