Za sebe Ti řeknu, že kdybych měl na auto 800 000 bez DPH, tak bych koupil něco pořádnýho, co skvěle vypadá (i ta C5 je celkem fešná) ale Thema mi příjde hezčí (moc jich nepotkáš), co dobře pojede (což tenhle třílitrový šestiválec určitě jo) a spotřeba taky není tak hrozná a pohodlí bude taky dostatečné... Takže, za sebe bych o ní hodně uvažoval a těch 100tis klidně přihodil
Vítěz kategorie VÝKON v soutěži Průměrný výkon garáže 2014, 2016
6,2l V8 - Only milk and juice come in 2 liters...
Enzo Ferrari:"Aerodynamika je pro lidi, co nedokážou postavit pořádný motor"
... jasně, kup si trojku v benzínu na 50tkm ročně.... OMG.... Jinak nafty běžně jezdí na servis tak co 20tkm ne? (když teda pominu absurdní long-life programy, které už snad ale vymírají....) Jinak té Themě ke komfortu určitě pomůže i zadní náhon, kdy přecejen přední náprava není tak zatížená, jak když je auto dělané stylem "vše vpředu".... Jako je to hodně svérázné auto, ale pro někoho, kdo se nebojí, to může být zajímavá alternativa.... A ta kůží obšitá přístrojovka, to bych mohl
prémiovka v holobytu není lepší než nabušené obyčejné auto, spíš naopak... A motor je super, ale ne na 50tkm ročně... Tam tě sežere aj s chlupama.... Jinak Thema při 130 dle ACZ papká 7,3l.... Ty C5tky dle toho samého zdroje víc.... (nevím, o jaké motorizaci se uvažuje v tomhle konkrétním případě....)
Mr. Murphy píše:A ta kůží obšitá přístrojovka, to bych mohl
Celkově ten interiér Jak jsem vždycky chtěl tmavý vnitřek, protože je to přeci jen praktičtější a mám černou rád, tak tady je ta kombinace béžovo-hnědé bezkonkurenční. A to modré podsvětlení - to musí být v noci lahůdka.
Zbývá jen jediná otázka - má Fiat či pod koho Lancia patří nějaké auto pro máti? Nebo lepší zůstat třeba u té C3? Tohle si nemůžu koupit a dojet se s tím ukázat aniž bych vyměnil i to její. To už by se mnou asi nikdy nepromluvila