D1.8T píše:Jsem se v tom rozčilení přepočítal.
Hoši, vy jste po mně chtěli odkaz, tak jsem vám nějakej dal, tak mě za to nepranýřujet. Mohli jsme zůstat u subjektivního srovnávání

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
D1.8T píše:Jsem se v tom rozčilení přepočítal.
skype píše:Já jsem pro Avensis 1.8 Luna/Sol po faceliftu. To auto je překvapivě dobrý, v interieru prostornější než Superb, Mondeo, Insignia nebo C5.
Jelass píše:D1.8T píše:Jsem se v tom rozčilení přepočítal.
Hoši, vy jste po mně chtěli odkaz, tak jsem vám nějakej dal, tak mě za to nepranýřujet. Mohli jsme zůstat u subjektivního srovnávání
jemhadar píše:... v Renaultu po dlouhé poradě s vedoucím nabídl prodejce 15.000 dolů, to je výsměch; navíc v lepších výbavách souhlasím, že je to auto hodně předražené.
jemhadar píše:Dneska obhlídnu Avensis a dám ještě jednu šanci Mondeu.
Pokud jde o agresivní vyjednávání o ceně, v několika salonech mi na Passata po mnohadenním opruzování dali prakticky shodnou (hezky sundanou) cenovou nabídku, kdy podlezli i konkurenční značky, ale třeba u Forda se jim do ničeho podobného nechce a v Renaultu po dlouhé poradě s vedoucím nabídl prodejce 15.000 dolů, to je výsměch; navíc v lepších výbavách souhlasím, že je to auto hodně předražené.
miromen4 píše:skype píše:Já jsem pro Avensis 1.8 Luna/Sol po faceliftu. To auto je překvapivě dobrý, v interieru prostornější než Superb, Mondeo, Insignia nebo C5.
Tak tomu se mi zrovna moc věřit nechce zvlašť oproti Mondeu. Navic interier Avensisu je asi ve třidě nejmeně pohledny.
miromen4 píše:To že u koncernu jsou větši slevy než jinde je znama věc. Na ceniky nema cenu moc koukat a je třeba vyběhnout do terenu kde zjistiš realne ceny.
Dusan píše:ajif píše:bohužel je podélně horší než OII, o kufru ani nemluvě
To nemohu posoudit nejsem az tak podelne staveny.Chapu, ze osoby kolem dvou metru mohou mit zcela odlisne potreby nez ja.
skype píše:miromen4 píše:skype píše:Já jsem pro Avensis 1.8 Luna/Sol po faceliftu. To auto je překvapivě dobrý, v interieru prostornější než Superb, Mondeo, Insignia nebo C5.
Tak tomu se mi zrovna moc věřit nechce zvlašť oproti Mondeu. Navic interier Avensisu je asi ve třidě nejmeně pohledny.
Podelne to je s Mondeem asi na stejno, ale na sirku je Avensis lepsi.
Interier jsem videl jen ve vybave Sol a mne se libil
miromen4 píše:Tak ja u Passatu nemam přehled ale nemi u něj něco jako pakety u Golfa ?
miromen4 píše:Tak ja u Passatu nemam přehled ale nemi u něj něco jako pakety u Golfa ?
Dusan píše:Aha, tak to ja si za sebe nesedam. Nejak nevidim duvod a pri jizde je to i pomerne problematicke.Z meho hlediska je misto na zadnich sedadlech zcela irelevantni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků