Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
caprighia píše:Proč jsem rodičům důchodcům koupil SX 4 : dobře se jim do toho leze, nedrhnou spodkem na polní cestě k chatě, zajedou tam i za mokra a v zimě po sněhu (možná fachá 4 x 4 jen 1 % času, ale to 1 % může rozhodnout, jestli třeba odjedou z chaty k doktorovi), je tam dost místa ve všech směrech. Fičury jako rádio s mp3, měkčené plasty atd. je nezajímají. (Po skoro dvou letech jsem jim ukazoval, jak se na rádiu pouští navigace) Zato zahřát si v zimě sesli pod zadkem je fajn. Snažil jsem se najít jinou volbu - (tehdy se navíc SX4 nedala koupit bez dlouhého čekání) o něco málo dráž v D vycházel X trail a nebo roční Cherokee, ale nechtěli tak velké (ten X trail o tolik větší zvenku není, ale i tak by museli přestavovat 2 garáže) V létě 2007 na trhu nic podobného nebylo. Ještě tehdy byla za podobnou cenu Impreza v základu, jenže nakonec rozhodl ten komfort nastupování, obratnosti a prostoru. Na tom autě je spoustu levných věcí, plastů a podobně. Byl to nakonec ve výběru kompromis daný potřebami. A z lásky ke značce to nebylo, neb od roku 63 až do SX4 jezdili Fordama....
Čendoslav píše:Yeti bude asi konkurencí pro SX4...má podobné rozměry a s 4x4 by se okolo 450 tKč snad mohl prodávat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků