Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Ruman001 píše:no já mám nový mich. crosclimate, no zatím jsem s něma snih nejel, no hlavní slovo budou mít v létě, tak uvidím, jak se s tím poperou...chlapci mě tu strašili, že se bude trhat guma při extrémním teple a větších rychlostech+ brždění, atd...no uvidíme...
Jean ViC píše:Ruman001 píše:no já mám nový mich. crosclimate, no zatím jsem s něma snih nejel, no hlavní slovo budou mít v létě, tak uvidím, jak se s tím poperou...chlapci mě tu strašili, že se bude trhat guma při extrémním teple a větších rychlostech+ brždění, atd...no uvidíme...
Blbost jsou to spíše letní stim ze umí a hlavně legálně mužou na snih
powerball píše:tak sem byl zkusit dneska prvne celorocni gumy (Good Year Wrangler HP) na snehu a jako tohle asi nejaksi to moc nebrzdi a nezataci.zatacet se dalo nejak rozumne jen pod plynem kdy za me zatocilo pohonny ustroji, s brzdenim holt nepomuze nic.Na nejaky jezdeni v zime jen v nejakym meste a blizkym okoli v nizine jako proc ne.Tam nevidim problem kdyz je clovek opatrnej, ale do hor je to na *****.Kazdopadne sem to mozna cekal i horsi, ale proste neni to nejak extra bezpecny tohle.Samozrejme se daj koupit lepsi celorocky no.Treba budou pal podstatne lepsi na snehu
no premejslim ze se pojedu projet na hory a na to holt budu muset nasadit svoje 5 let stary a napul sjety Nokiany.ty na to budou podstatne lepsi
-- 6. 1. 2021 17:39 --
tady jeden priklad za vsechny.kousek za znackou ktera znaci krizovatku sem mel zarvanou brzdu do podlahy![]()
powerball píše:mně to nebrzdi ani mimo sníh.staci jak je treba jeden nebo dva stupně a taková ta oslizla silnice a dost často slyším chrčení ABS
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků