No, je to tak 20 let, kdy jsme takle se škodárnou jeli kousek za Prahu. V březnu. V Praze rašily pupeny, ptáci souložili o 106, vyjedem z Prahy a tam všude kolem sníh a na silnici návěje a sněh. jazyky jak kráva Ale to už se asi nejspíš nestane, no...
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).
Ono to bylo za tmy a jak škudka moc nesvítila, tak mě to tenkrát dost nemile překvapilo. Vůbec by mě nenapadlo, že se takle změní podmínky na pár kilometrech a hlavně že se vykašlou na údržbu. Jako hlavní výpadovka z Prahy a takovejhle hegeš... no jo no.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).
My tak kdysi vezli štěně do Blavy. Tam jsme dojeli po suchu a než jsme předali psa, měli jsme na autě 10cm sněhu. Všechny pluhy asi byly na dálnici, my jeli po souběžné cestě v hustém sněžení a jet sami, nevidíme, kudy po tom bílém poli vede silnice. Jeli jsme ve stopách místních. Za hranicemi už skoro bez sněhu.
Přesednul jsem přímo z Mazdy 2 na CrossClimatech do MX-5 na zimních Hankook a rozdíl když dupnu na brzdu velikej. Stejný místo. Rozdíl váhy není zásadní. M2 má užší kola. Asi spíš výhoda.