Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Tomas B píše:Třeba to může být těma úžovkama, co máš oproti mně.
Nissan350Z píše:Tomas B píše:Třeba to může být těma úžovkama, co máš oproti mně.
Zas nedělej, jak kdyby 235 byly kdovíjaký salámy
Kde je máš vyrobený?
glider píše:Hankuk?
Předseda píše:N350Z: No právě.. zimňáky tak to jsou couračky tady okolo komína si zablbnout. V létě jsou to ale výlety jako Rumunsko / Bosna a tam se nějaký asistenčky nedovoláš. V tomhle je sebedojezdová rezerva nepřekonatelná. Nevím jak moc se těm opravným sadám dá věřit.. zda to fakt ucpe díru a kompresor dotlakuje a frčí se dál?![]()
Jako rozpárat pneu se mi nikdy nepovedlo.. Neříkám, že to nejde, ale musel bych asi jezdít kamenolomem. A to se mi podařilo prorazit 2x pneu na ráz![]()
BTW teď jsem si vzpomněl na tu asistneci: jednou na dalnici jsem měl najednou defekt. Dojebal jsem se na prazdnym kole ke sjezdu, odstavil auto na tu trávu tam a zavolal na asistenci. Ti mi řekli, že jasně není problém.. Odtáhnou do nejbližšího servisu. Ale vzhledem k tomu, že je pátek, tak budou všude za chvili zavírat, takže vlastně mám smůluZavolal jsem si rodinou asistenci - vzal si rezervu z tátova auta a jel jsem dál
MirecBA píše:glider píše:Hankuk?
z hankuku ma zaujalo toto Hankook Ventus S1 evo 3 ako konkurencia k Fulde SC 2 ci Dunlopu SM RT2.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků