Za mě bud sam nebo kvalitně a je dost jedno za kolik, když vím, že to uděla dobre
Ty 2000 jsou za 15" a myslím, že na vsech 4 kolech je dohromady 1 závaží
-- 22. 11. 2020 10:50 --
Nicmene teda zvedat nejaky moje raritnejsi auto bych ho taky nenechal
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
OTA21 píše:Takovej začarovanej kruh, tohle. Všichni by chtěli dostat za svojí práci líp zaplaceno, ale jinejm za práci líp(normálně) platit nechtějí.
Arnie J píše:jako přehození komplet kol (navíc 15") za 960 je fakt úlet ... to by měl s vybavením zvládnout za 10 minut i s oběma rukama v gypsu
Ingos píše:Arnie J píše:jako přehození komplet kol (navíc 15") za 960 je fakt úlet ... to by měl s vybavením zvládnout za 10 minut i s oběma rukama v gypsu
Ty vole čti pořádně. Píšu přehození pneu na 15" kolech. Takže přijel jsem na letních gumách, ty sundali, dali tam zimní, vyvážili a nasadili. Já beru, že se musí vydělat a nemám problém zaplatit, jinak bych si to přezouval sám, ale nejsem blázen, chci to mít vyvážené, když lítám rychle po dálnici apod.
Ale 960,- už mi prostě přijde přes čáru, když v Best drivu v Opavě, který je obecně celkem drahý, přezouvám za 500,- a tohle byl malý rodinný pneuservis.
Ingos píše:........když v Best drivu v Opavě, který je obecně celkem drahý, přezouvám za 500,- a tohle byl malý rodinný pneuservis.
Arnie J píše:Ingos píše:Arnie J píše:jako přehození komplet kol (navíc 15") za 960 je fakt úlet ... to by měl s vybavením zvládnout za 10 minut i s oběma rukama v gypsu
Ty vole čti pořádně. Píšu přehození pneu na 15" kolech. Takže přijel jsem na letních gumách, ty sundali, dali tam zimní, vyvážili a nasadili. Já beru, že se musí vydělat a nemám problém zaplatit, jinak bych si to přezouval sám, ale nejsem blázen, chci to mít vyvážené, když lítám rychle po dálnici apod.
Ale 960,- už mi prostě přijde přes čáru, když v Best drivu v Opavě, který je obecně celkem drahý, přezouvám za 500,- a tohle byl malý rodinný pneuservis.
Ne, napsals to jak tatar, takže to napoprvé všichni kromě mě pochopili tak, že se přehazovaly celé kola i s pneuJá se pak jen přizpůsobil většině.
No takže pokud se přezouvaly pneu, tak 960 je úplně v pohodě cena a 15 minut je úplně v pohodě čas.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků