Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goggy píše:U nekterych vyrobcu (koncern VW) se tim dal poznat diesel nebo benzin, ale treba ford ma i pro benziny dolu. Duvod byl aby sis nezacernil naraznik az z toho budou litat saze..
Goggy píše:JanQ asi aby se neucpaly?
mimi14 píše:Tak myslim ze ta O1 to ma kvoli narazniku, proste neni to vzdy pravidlo ale vacsinou plati ze zahnuty vyfuk tak je to nafta. Mello ale co hovoris, apson sa nestazuj ty sedis v jendom tom aute cize o 1 menej co ta moze ohurovat tymi sadzami
MELLO píše:mimi14 píše:Tak myslim ze ta O1 to ma kvoli narazniku, proste neni to vzdy pravidlo ale vacsinou plati ze zahnuty vyfuk tak je to nafta. Mello ale co hovoris, apson sa nestazuj ty sedis v jendom tom aute cize o 1 menej co ta moze ohurovat tymi sadzami
Já sám taky jezdím většinu času s vnitřní cirkulací, kvůli prasatům v nafťácích bez DPF ( hlavně TDI koncernu VW) co na mě valí spousty sazí![]()
p/quote]
MELLO píše:Já sám taky jezdím většinu času s vnitřní cirkulací, kvůli prasatům v nafťácích bez DPF ( hlavně TDI koncernu VW) co na mě valí spousty sazí![]()
p/quote]
.kenny. píše:[quote="Harry®";Dolu zahntej vejfuk přispívá k vyplachování motoru, protože okolo proudící vzduch s sebou strhává i spaliny (princip fixírky), v případě dehtu teda spíš nespaliny. Na druhou stranu ale při větších otáčkách motoru proud spalin směřující dolů nadlehčuje záď auta a snižuje tak přítlak na zadní nápravě.j/quote]
Aha, tak proto ty HTPčka tak lítají - ony se vznášejí!Mohutný výkon nadzdvihává přední nápravu a proud spalin zase zadní!
>/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků