Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
gewehr píše:kua, ked si clovek kupi mobil... ma tam navod, ked si kupi kolo... ma tam navod, ked si kupi tlaciaren... ma tam navod, ked si kupi auto... aaano ma tam navod. Takze tu vec treba chytit do ruky a precitat. Je to tam jasne napisane. Potom by podobne thready vobec nevznikali.
Harry®";[quote="gewehr píše:kua, ked si clovek kupi mobil... ma tam navod, ked si kupi kolo... ma tam navod, ked si kupi tlaciaren... ma tam navod, ked si kupi auto... aaano ma tam navod. Takze tu vec treba chytit do ruky a precitat. Je to tam jasne napisane. Potom by podobne thready vobec nevznikali.
speleo píše:[quote="Harry®";Zdar, zajímalo by mě, jak se správně startují nová auta? ab]Jestli s plným plynem, nebo bez plynu??/b] Shade se prý taky startuje na plnej, ale nový auta se údajně startují bez plynu.l/quote]
Škodovka 120L startuje zásadně na sytič a s třetinovým plynem, jináč to uchlastáš, a stříkačka benzín 1.6 16V naprosto bez plynu v pohodě.l/quote]
shwaara píše:jenze se mi parkrat stalo, ze jsem sedl do tatovyho auta, kde byl hozenej kvalt a nastartoval jsem bez spojky....
shwaara píše:No ja startuju se spojkou proto, ze nezatahuju rucku a nechavam tam jednicku. Bez spojky by to bylo blby. Jinak po autoskole jsem startoval na neutral a bez spojky. jenze se mi parkrat stalo, ze jsem sedl do tatovyho auta, kde byl hozenej kvalt a nastartoval jsem bez spojky.... Takze jsem si zvykl startovat bez plynu se spojkou. I kdyz posledni dobou auto uz hur chyta, tak lehce tuknu do plynu...
Jintaj píše:Startování s vyšlápnutou spojkou je taky špatně, dělají to prý jen Češi, protože jsou naučení z dob Š100,105,120 se slabým startérem a hustým olejem v převodovce. Zbytečně se tím ničí spojkové ložisko...Speed can kill you. Drive Ford and live for ever.
Že to chcípne se může stát komukoliv a kdykoliv, to že se pak puberťáci budou vysmívat je jasný (pokud to viděj), ale normální řidič si puberťáků nevšímá, i když jsou to kamarádi. Mě auto chcíplo v autoškole při zkoušce při rozjezdu na první křižovatce. A papíry jsem v pohodě dostal...shwaara píše:jj, to je pak clovek za vola:) Ja si porad myslim, jak dobre oproti byvalym spoluzakum ridim a kdyz jsem jednoho vezl, tak pri couvani u parkovani mi to chciploNebyla to moje chyba, spojku jsem pustil akorat, ale mel jsem spatnou vahu vzduchu, zrovna v tu chvili klesly otacky a auto bez jakyhokoli skubnuti chciplo. Ale vysvetli jim to...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků