Stránka 1 z 2

Pomoc s rádiem - Opel

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:34
od darchan
Koupil jsem Opla a předcházející majitel na můj dotaz ohledně kódu rádia sdělil, že je uveden přímo na rádiu. Samozřejmě nastala situace kdy jsem potřeboval rádio odblokovat, kód byl opravdu napsaný fixem na výrobním štítku, ale po správném postupu zadání hesla rádio hlásí, že toto čtyřčíslí je nesprávný. Zadal jsem heslo 3x, teď mi hlásí 7 SAVE. :(
Dokázal by mě někdo poradit, na stránce http://www.opel-g.cz je několik návodů jak zjistit správný kód, ale nechce se mi platit 15 euráčů s nejasným výsledkem.
Jedná se o rádio: CDR 500 Delco
NO: 09136107
uveden je kód 2345


Popřípadě jaký je další postup, když rádio hlásí 7 SAVE musí se déle čekat než naskočí 7 ---- ?
Díky za pomoc.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:37
od HOOK
na to jsou generatory kodu, pouzij google, nebo hledej tady v diskuzi. Tusim se na to nekdo ptal u radii Ford.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:38
od Snail

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:43
od Snail
http://www.elektromichal.wz.cz/


Zadani kodu
"SAFE", :
1. zapni zapalováni.
2. stiskni "AS" a zapni při stisknutem tlačítku rádio. Zobrazi se "10 ----".
3. tlačítky "1", "2", "3" a "4" zadej kod.
pro potvrzení stiskni a drž cca 3s "AS"


kod na adrese 7A,7B

6C A8 1234
FF 1D 8181

počitadlo špatných pokusu 8A

0A OK0/quote]

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:44
od Manli2
obavám se že tady ti nepomůžem pač cdr 500 nelze zas tak jednoduše rozkodovat... :)

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:46
od oscar
mam pro tebe spatnou zpravu: dle serialu to nejde.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Re: Pomoc s rádiem - Opel

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 19:49
od Manli2
darchan píše: ale po správném postupu zadání hesla rádio hlásí, že toto čtyřčíslí je nesprávný. Zadal jsem heslo 3x, teď mi hlásí 7 SAVE. :(
"/quote]
interval pro zadání kodu se s každym pokusem zvětšuje .... po 3 pokusech musíš 10 minut počkat než te to pustí.... každym dalšim pokusem se čekací doba zvětšuje 2x.... po 9 neplatných pokusech je doba 640 minut

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:13
od darchan
Teď mi hlava nebere kde vzal Oscar tak pěkný fotky mího rádia, jen ten kód v rohu je trošku jinej, nebo že by u GM dělali rádia se stejným výrobním číslem !?! :o

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:19
od brasci
darchan: mozno preto ti pisal, ze vyrobne cislo ti nepomoze :)

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:19
od oscar
kde vidis vyrobni cislo?

vyrobni cislo je vyrazeny na boku v plechu. ale stejne je na nic.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:21
od Manli2
vyrobní číslo má tenhle format.... GM 1500Y9662717 :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:33
od darchan
Máš pravdu není to výrobní číslo, zmátlo mě že štítek je naprosto schodný s tím mím včetně toho kódu v rohu. Ještě má dotaz, jsem z vesnice a nedokázal jsem vložit do příspěvku foto, nikde jsem nenašel přílohu nebo něco takového ?

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:34
od Manli2
darchan píše:Máš pravdu není to výrobní číslo, zmátlo mě že štítek je naprosto schodný s tím mím včetně toho kódu v rohu. Ještě má dotaz, jsem z vesnice a nedokázal jsem vložit do příspěvku foto, nikde jsem nenašel přílohu nebo něco takového ?

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:38
od Snail

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 10. 2006 20:50
od darchan
díky za vyčerpavající nápovědu, tady je fotka mého rádia u kterého mám problém s kódem, je to přeci 2345 ?



Obrázek