Stránka 619 z 641

33.8 - 34.0

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:20
od b
To Josef: Pises ze V1 v euro modu skenuje 33.8 a 34.3 Ale pokud vim, 33.8 je US narrow, a rozptyl ma +- 100 MHz, takze nahoru jde do 33.9
Ale kdyz je ramer na 34.0 , respektive malo pod - 33.986 a podobne, zachyti ho V1?
Nebo V1 chyta i 33.9 - 34.1 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:33
od Josef-
Rozsah je jak jsem doplnil 33.9-34.46 GHz tzn. detekuje o něco širší pásmo než Bel. O 33.8 jsem nepsal ani slovo :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:44
od Josef-
Hezká ukázka Multanova radaru (potažmo Ramet, AD9) :

http://www.robot.de/english/Multanova.swf

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:47
od b
Ne, ne, ja myslel jak jsi psal 33.8 and above, ze to je narrow. Takze V1 v euro modu nema narrow? Sorry, jsem trochu pozadu, tak mi to nedochazi. Dik

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:57
od Dusan
Josef- píše:Hezká ukázka Multovova radaru (potažmo Ramet, AD9) :

http://www.robot.de/english/Multanova.swfs/quote]


Stejne je to smutne, kdyz se lidsky dumysl vydava misto na neco uzitecneho na vyvoj podobnych zlych a lidstvu skodlivych zarizeni. Mr. Green

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 20:59
od Josef-
b píše:Ne, ne, ja myslel jak jsi psal 33.8 and above, ze to je narrow. Takze V1 v euro modu nema narrow? Sorry, jsem trochu pozadu, tak mi to nedochazi. Dik


Nerozumím, kde jsem psal "33.8 and above"?

V1 má v EURO mode pásmo Ka Narrow a scanuje pásmo od 33.9-34.46 Ghz, na tom přece nemůže být nic nejasného. Pokud nezvolíš EURO mode, scanuje celé Ka pásmo.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 21:04
od b
To Josef: Jezisi, asi prudim, je to v tom prispevku jak jsi popisoval citlivost s POP ON a POP OFF
POP ON
33.8 and above...
POP OFF
33.8 and above...
Ja prudim jen proto, ze mam V1 uz koupenou. Dikes.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 21:10
od Josef-
b píše:To Josef: Jezisi, asi prudim, je to v tom prispevku jak jsi popisoval citlivost s POP ON a POP OFF
POP ON
33.8 and above...
POP OFF
33.8 and above...
Ja prudim jen proto, ze mam V1 uz koupenou. Dikes.


Jasně už chápu, to je test POP pro jednotlivá pásma, ale to nemá s Ka Narrow nic společného :-)

Jinak mrkni na moje stránky (viz podpis) a tak vše uvidíš.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 21:12
od Josef-
Jerry68 píše:Ragamix: je to wmv soubor, stačí kodeky od Mrkvosoftu; pokud by to přesto nešlo, použij videa zde: http://www.youtube.com/profile?user=wwwdenkerczk/quote]


Škoda, že nejsou videa se srovnáním 965CZ a V1. Pokud mi to vyjde, tak zítra udělám porovnání 945CZ a V1 v Kunovicích.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 21:16
od b
To Josef: Diky, ja uz take pochopil.
Jen kdyz jsem tam videl 33.8 (mimochodem kterou ma i Bel 990), tak jsem myslel ze by 990 mohla u nas fungovat kdyby to skenovane pasmo bylo tak +- 300 MHz, a ne jen 100. Bohuzel US narrow 33.8 +- 100.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 22:51
od IceKiller
Alex.. píše:vtec2: jak to máš nastavené, že se to vypne..? Já když vytáhnu klíč ze zapalování, tak se mi AR nevypne :(!/quote]


dáš to na první polohu zapalování. čili stejně jak bývá origo zapojené rádio na stejném napájecím kabelu. taky se vypne po vyndání klíčku. já rádio montuju na druhý drát aby se nevyplo po vypnutí klíčku. ale AR tak zapojit je ok. Bud si to přepoj sám nebo si to nech od nějakého autoelektrikáře zapojit. když už bych to dělal tak bych to nedávla na zásuvku zapalování ale na skrytou montáž a máš to za pár min hotové a budeš mít volnou zásuvku.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 23:10
od IceKiller
Dneska opět ve Zlíně modrá laguna s bradavicí tentokrát u SPURU ( u obi / terna ) pěkně hnusně začita za živým plotem. měřili na odjezdu směrem do ZLína. Poplat asi 200m před světlama u Obi (skoro u cihelny) což je asi 550m na odjezdu a jel jsem tama hoodně pomalu a neviděl jsem je a tak jsem to otočil a jel zpět a až pak jsem je zahlídl. Pěkná schovka. při zpáteční cestě na příjezdu detekce cca 600 - 650m. skoro až u benzínky OMW tam měli výběr. .... pří cestě na jiží moravu dneska přes Uherské hradiště v Jarošově krátka detekce už na výjezdu z té vesničky před jarošovem a pak trvalá až na horizontu před jarošovem. .... v Kunovicích opět detekce ukázková 350 na příjezdu a cca 250 - 270 na odjezdu s 965CZ. všechny průjezdy jedu hodně pomlau cca 25-30km/hod

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 23:30
od Sekáč
b: Tak sem hod co nejdrive zkusenosti s V1... :-)
IceKiller: Koukam, ze v dnesni dobe jezdit bez AR je tezkej hazard...

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 23:37
od Josef-
IceKiller píše: .... v Kunovicích opět detekce ukázková 350 na příjezdu a cca 250 - 270 na odjezdu s 965CZ /quote]


Pak je to stejné jako u V1 testů od Jerry68. Škoda, že sem Jerry nedal porovnávací test s 965CZ.

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 10. 2006 23:43
od Jerry68
IceKiller píše:v Kunovicích opět detekce ukázková 350 na příjezdu a cca 250 - 270 na odjezdu s 965CZ /quote]

Jak tak koukám, tak za chvilku bude 965CZ řvát v Kunovicích u benzinky na příjezdu a v další vesnici na odjezdu... až to bude natočené, tak tomu uvěříme, zatím je v Kunovicích V1 nepřekonaná Mám i videa 965CZ, 945CZ z STKU, asi nepůjdu spát a dám ty videa sem.