Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Bílovec píše:DPF mám vykuchané rok a půl.Emise i STK jsem prošel bez mrknutí oka a navíc jen tak bez podplácení.Reakce mechanika žádná.
Pokud jezdím do DE, tak jedu v klidu a nehoním to.Oni budou kontrolavat auta jen když očividně kouří, jinak nemají důvod...
Lacomme píše:Neni to dalsi z urban legends?
Nedovedu si predstavit, jak to kontroluji na miste, pomoci kapesnicku nebo hadry?! Jak pak dokazi, ze kdyz je to cerne, ze se zrovna nevypaluje DPF, nebo neni spatny vstrik?
speleo píše:Ono se to dá kontrolovat vizuálně - housenky sváru na tom těle, případně řezy a sváry před a za, skrze měření emisí, atd.
tycoon píše:glider píše:Kamos ma na Lagune 1,9dci DFP off a nehuli to vobec.
To se divím. Co tak sleduju, tak nejvíce kouří právě ty 10leté Laguny a Primery (většinou s polskou poznávací značkou).Filo0 píše:Ako to skontrolujú?
Asi kouřoměrem, ne? Buď mobilním nebo ho pošlou na STK.
D1.8T píše:speleo píše:Ono se to dá kontrolovat vizuálně - housenky sváru na tom těle, případně řezy a sváry před a za, skrze měření emisí, atd.
Příště tě postavim ke svýmu autu a nechám tě vizuálně zkontrolovat DPFko. Jsem zvědavej co předvedeš.
Slawall píše:tycoon píše:glider píše:Kamos ma na Lagune 1,9dci DFP off a nehuli to vobec.
To se divím. Co tak sleduju, tak nejvíce kouří právě ty 10leté Laguny a Primery (většinou s polskou poznávací značkou).Filo0 píše:Ako to skontrolujú?
Asi kouřoměrem, ne? Buď mobilním nebo ho pošlou na STK.
10 léta Laguna ale v životě DPF nemela.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků