Ahoj lidi, na 12 let staré Oktávce mi začala zlobit elektrika ve dveřích. Když zaprší, tak pak nejdou otvírat okýnka, štelovat zrcátka, zamykat, odmykat. Když auto postavím na dva dny do garáže aby vyschlo, tak je všechno zase ok, až do dalšího deště.
Můj oblíbený servisman na mě vytřeštili oči, že prý to nebude žádná *****, a že mám jít do autorizované škodovky, anebo sehnat někoho kdo má elektriku jako koníček, ale on že nikoho takového nezná a on sám se do toho určitě pouštět nebude.
Neznáte někdo v BRNĚ nějakého servismana - machra přes elektriku?
Mimochodem, kdyby to někoho zajímalo - to auto stávalo 11 let prakticky trvale pod střechou (doma v garáži, v práci v garáži). Šlapalo všechno perfektně, jako švýcarský hodinky. Loni v létě jsme koupili nové auto takže tohle už teď chudák parkuje na ulici, a po jedné zimě strávené venku se začíná rozpadat před očima. Zajímalo by mě, jestli je to náhoda, a začalo by se ve věku 12 let rozpadat i v garáži, anebo negarážovanému autu ty deště+sníh+mrazy+vedra fakt dávají tak zabrat? Po kolika letech běžně začíná zlobit elektrika na autech, která neznají garáž?