Stránka 3 z 3

Re: Garmin 1490T

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2011 13:12
od Jintaj
Nějakou starou verzi Slovakia Roads doma mám, ale v reálu jsem jí nezkoušel. Rozdíl mezi nejnovější verzí českého Atlasu a CN je už minimální, donedávna se mapy lišily mnohem víc. CN se totiž dělá ze satelitních snímků a datových podkladů od jednotlivých zemí, zatímco Atlas čerpá přímo z české vojenské topografie. Takže, pokud je v CN něco špatně, může za to zastaralá DB silnic (jednosměrky, zpevněné/nezpevněné komunikace, zákazy vjezdu apod.) od daného státu. Jak je to se slovenskou mapou, nevím.

Re: Garmin 1490T

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2012 11:25
od Duri13
Tak som dnes po roku updatol soft a stiahol nove mapy. Predtym som mal soft nejaky 2.9 a mapu 2011.32 a teraz tam je soft nejaka 4ka a mapy 2012.40. Vyskusal som cvicne nejake predosle problemove useky a zda sa, ze Garmin to konecne vylepsil. Uz ma neposiela cez 1000 semaforov v meste, ked je moznost ist obchvatom, a uz ma neposiela ani po pesich mostoch. Svet je znova ruzovy o<:)

Re: Garmin 1490T

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2012 11:30
od m4lcolm
Tím městem myslíš Prahu? Není lepší použít přiložené mapy Atlas CZ?

Re: Garmin 1490T

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2012 11:39
od Duri13
Nemyslim tym Prahu - Praha nema ziadny poriadny obchvat, ktory by bol vyznamne rychlejsi nez jazda cez mesto. A garmina som nekupoval v CR, takze atlas tam nemam.

Re: Garmin 1490T

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2012 12:19
od m4lcolm
Rozhodně stojí za to, jak orientací, tak hlavně databází čísel popisných, která jde samozřejmě používat i s origo mapama garmin. Stojí necelých 700.