King of Potato People píše:profesionálně spravený = za pár let různé odstíny...

Pokud by se jednalo o takovou tu červenou, co šisuje do růžové matné,

tak to potom jo.

Ale u
profi opravenýho laku se to v době, kdy by člověk ještě auto chtěl mít, viditelně neděje.
King of Potato People píše:a najde se hromada 10-ti letých aut, na kterých není odřené ani stříkané nic
To mi přijde jako napsat "najde se hromada třicetiletých panen". Koukám kolem sebe, a v česku je prakticky každé auto někde alespoň mírně oťuknuté od dveří náhodně vedle stojícího bezohledného vola. (Je to dáno kromě všeobecným křupanstvím nesmyslně úzkými parkovacími místy, vhodnými sotva pro Fiátka maluchu.)
Mě to prostě zajímalo, proč je to pro někoho tak důležitá informace, stejně třeba jako jedno sklo jiného data (které se muselo dát nové, protože ho nepřizpůsobivý opálenější spoluobčan rozbil cihlou, aby ukradl z auta desetikorunu na vozejk).
Znám člověka, který se o své auto úzkostlivě stará, má důsledně a pravidelně prováděný veškerý servis, chová se k němu naprosto vzorně. Mírné odřeninky na dveřích, zrcátku atd., které mu tam způsobili kolemstojící tupci, nechává přelakovat jako díl, když se mu sejdou 2-3, nebo nějaký více viditelný. Veškeré závady ihned nechává odstranit.
A pak se dá najít auto, které takový servis zdaleka nemělo, ale majitel je z menšího města a tak těch ťukanců nasbíralo méně (nevěřím, že žádné). Všechno ale měnil, až když to hořelo, a samozřejmě bral nejlacinější věci, včetně paliva. Před prodejem se to trochu "dalo do pucu", aby se to dobře prodalo.
Já nevím, ale já bych raději bral to první.

No, nevadí, motivaci jsem se dozvěděl, holt každý má jiné priority.