myslim ze moja mazda je este top stav oproti tejto a v afrike by este posluzila

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
evlo píše:Jako dvojhmota je smrt , nejhorší manuál tam to dá 60 možná 80k, automat i dsg vydrželo skoro 300, ale tak i s vyjebanym setrvakem se dá jezdit
biker610i píše:Pouzijem arniho podpis uz nemam mazdudefinitvne prehrala boj s hrdzou dnes odisila do zbernych surovin
Ps: a ked som vyprataval nejake veci z auta tak som nasiel dalsiu dieru v podlahe velku o prieme cca 7 cm
JardaB píše:Tak taky hlasim brzkou likvidaci auta, focus 2.0TDCI combi, koroze cajk ale dcera prijela dnes na navstevu a detekoval jsem totalne sjety predni gumy tak dostala jiny auto. A kdyz jsem to preparkovaval, tak jsem zjistil, ze dvouhmota je uz v pici uplne a motor se klepe jak drahej pes - asi vstriky nebo komprese, navic za mesic konci STK, najeto 410kkm... No mame ho 4 roky, stalo 30, pojistovna z povka vyplatila 29 a udrzba jen spotrebak, najelo asi 90kkm. Za me dobry, jeste z toho ocesu kat filtr turbo ridici jednotky skoro novou baterku atd, odsaju chladivo z klimy a naftu, hodim na to nejaky ***** kola a at si to odvezouUpgraduju a opravim z toho kabrio. Skoda jen vyhrejvanyho skla, to bylo fajn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků