Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MaWa píše:Uvažoval jsem nad ní, ale nakonec jsem vzal tu Prestigio HD1...tři vteřiny je docela dost...
MaWa píše:a na co 60min video v celku, když jakýkoliv střihový software ty třeba dvouminutový videa během několika sekund zvládne pospojovat do jednohou klidně 60ti minutovýho ? naopak 60min full hd video bude mít klidně 3 - 4GB, takže kopírování, editace atd bude opravdu žůžo...
m4lcolm píše:Pietroz píše:Jinak jsem byl nedávno v Německu a u pár lidí viděl CarCamOne HD. Krom obvyklých funkcí jako zapnutí při nastartování, nahrávání do smyčky atd. to má i nějaký menší zoom. Dá se k tomu sehnat čočka s jiným úhlem záběru, údajně bude dostupný i GPS modul, aktualizace firmwaru je prý bezproblémová. Měl jsem to v ruce sice jen chvíli, ale zdá se že u tohodle kvalita odpovídá ceně. Jeden člověk to dával do stojánku připěvněnému na palubovce, a napájení vyvedené pod ní, takže odpadaly přísavkové orgie a instalace byla otázkou pár vteřin. Škoda, že nebyl čas to tam shánět, u nás jsem to nikde nenašel.
Má s tím někdo zkušenost (HD verze)? Cena spadla na rozumnou úroveň (3000) a kvalita obrazu podle videí z netu se zdá být o třídu lepší než u různejch omega *****.
Highdriver píše:Tak nastavení kamery už je na vkusu každého soudruha. Jen se mi zdálo zvláštní, že někdo dá přednost něčemu takovému před CarCamOne HD. Leda že by cena...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků