Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mlaskac píše:S pokorou prichazim pro radu. Na trajektorii KV-PHA-BRNO-OVA by jste s preferenci hlavniho mesta volili jakeho providera (kdyz by mel jedinej) na nabijeni (ne tesla)? Priorita je snadnost a pak pochopitelne cena a vekou roli hraje to ze chrastidlo ma nabijeni max 30kw (DC). takze zadnej 150kW nesmysl kterej uctuje od blokovane minuty. any ideas?
mlaskac píše:S pokorou prichazim pro radu. Na trajektorii KV-PHA-BRNO-OVA by jste s preferenci hlavniho mesta volili jakeho providera (kdyz by mel jedinej) na nabijeni (ne tesla)? Priorita je snadnost a pak pochopitelne cena a vekou roli hraje to ze chrastidlo ma nabijeni max 30kw (DC). takze zadnej 150kW nesmysl kterej uctuje od blokovane minuty. any ideas?
Arnie J píše:mlaskac píše:S pokorou prichazim pro radu. Na trajektorii KV-PHA-BRNO-OVA by jste s preferenci hlavniho mesta volili jakeho providera (kdyz by mel jedinej) na nabijeni (ne tesla)? Priorita je snadnost a pak pochopitelne cena a vekou roli hraje to ze chrastidlo ma nabijeni max 30kw (DC). takze zadnej 150kW nesmysl kterej uctuje od blokovane minuty. any ideas?
Dacia Spring?
pozpatku_fijA píše:mlaskac píše:S pokorou prichazim pro radu. Na trajektorii KV-PHA-BRNO-OVA by jste s preferenci hlavniho mesta volili jakeho providera (kdyz by mel jedinej) na nabijeni (ne tesla)? Priorita je snadnost a pak pochopitelne cena a vekou roli hraje to ze chrastidlo ma nabijeni max 30kw (DC). takze zadnej 150kW nesmysl kterej uctuje od blokovane minuty. any ideas?
Lidl, a myslim to vážně ...
mlaskac píše:max vybava plus vsechno prislusenstvi 381kCZK bez dane, pri 70% akontaci preplatim 2% za 5 let. Sla kolem rezervace nekoho komu bouchlo financovani takze nabidka lezela na stole a ma-li me neco odradit od koupi tesly letos v lete bude o dacia spring
je super, na jezdeni do prace a okolo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků