Čínský koutek

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 6. 2025 08:32

Juchů
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod MV_cz 9. 6. 2025 08:40

Arnie J píše:Naštěstí

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Dix_ 9. 6. 2025 09:11

Arnie J píše:Naštěstí

Ale bude to velké. 8-)
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 6. 2025 09:12

Tak to doufám.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod ace2 9. 6. 2025 13:08

Ve Španělsku se to docela rozjelo. Už delší dobu jsem celkem viděl MG, to není nijak vzácný auto na ulici, ale poslední dobou se roztrhl pytel s tím Jaecoo. Najednou jsou celkem vidět. Viděl jsem to vystavený tam kde to prodávají, jako nevím jak to to jezdí a tak, ale od pohledu za ty prachy se moc nedivím že to lidi vyzkouší. Je to celkem velké, dobře vypadající a evidentně bohatě vybavené.
Přílohy
IMG_6742.JPG
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 9. 6. 2025 13:10

Ale je to teda extremne hnusne.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 6. 2025 13:26

ace2 píše:Ve Španělsku se to docela rozjelo. Už delší dobu jsem celkem viděl MG, to není nijak vzácný auto na ulici, ale poslední dobou se roztrhl pytel s tím Jaecoo. Najednou jsou celkem vidět. Viděl jsem to vystavený tam kde to prodávají, jako nevím jak to to jezdí a tak, ale od pohledu za ty prachy se moc nedivím že to lidi vyzkouší. Je to celkem velké, dobře vypadající a evidentně bohatě vybavené.

tak a ted konfrontace s realitou, co znamena "halo efekt"..

Celkove je ve spanelsku cca 34milionu aut
Za letošní rok se prodalo ve spanelsku cca 485 000 novych aut.

Znacka Jaecoo vznikla v roce 2023... za rok 2024 prodala ve spanelsku cca 2000 ks. Za letošní rok 2800 eur.

Takze ve Spanelsku nyni jezdi cca 5000 aut teto znacky na 34000000 registrovanych osobaku. Ten "roztrhl" pytel bude tak maximalne 200 metru v okoli jednoho dilera...

neni zac
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 9. 6. 2025 13:26

To nesouhlasím. V reálu na život to vypadá dobře a třeba v černý barvě to auto vypadá i atraktivně. Ono Lexus, BMW taky většinou moc krásy nepobral a jenom to vnímáme tak že už to známe a už se tomu moc nedivíme. Ale třeba zrovna Lexus s tím velryba chladičem je vyloženě estetický nevkus. O některých modelech BMW se ani nemá cenu moc bavit a to jsou drahé prémiová výrobky kde bych čekal že mají na to zaplatit designéra a mají z čeho čerpat co se historie značky týče. U spotřebních aut nižší třídy je to ještě horší. Takový Hyundai nebo Kia mají ty auta ošklivé na první pohled. Sportage je jako by to dělal někdo na drogách, Tuscon taky dělal někdo kdo neměl moc nápad tak to nakreslil co nejdivnější. Takže takové Jaecoo je úplně v pohodě a v reálu je to auto v kterým bych měl nulový problém jezdit.

Po technické stránce to zodpoví až budoucnost. Kia je sice hnusná, ale má 7 let záruku a dokazuje že ty auta mají minimální problémy a vysokou spolehlivost. Co bude dělat nějaké Jaecoo za 2-5-10 let fakt nikdo netuší. Je docela možný, že se tomu v tom Španělským vedru klidně za 2 roky rozlepí interiér a lak se vyšisuje. Což se Toyotě Corolle nestane ani za 20 let na Dubajským sluníčku.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 9. 6. 2025 13:26

Tam s tím dráždí býky?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 9. 6. 2025 13:50

zas je pravda, že ty kopie čínských kopii tesly jsou prostě horší než jen čínký kopie tesly, prostě kopie kopie je horší než jen kopie, nepříjde mě to šokující.

-- 9. 6. 2025 13:51 --

ace2 píše:Po technické stránce to zodpoví až budoucnost. Kia je sice hnusná, ale má 7 let záruku a dokazuje že ty auta mají minimální problémy a vysokou spolehlivost. Co bude dělat nějaké Jaecoo za 2-5-10 let fakt nikdo netuší. Je docela možný, že se tomu v tom Španělským vedru klidně za 2 roky rozlepí interiér a lak se vyšisuje. Což se Toyotě Corolle nestane ani za 20 let na Dubajským sluníčku.
to si docela říkám, že kia a hyundai jsou jedna firma, něco jak vw a škoda, nevím teda kdo ještě na záruku věří. Asi bych spíš než délku hodnotil funkčnost.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 6. 2025 13:51

ja funcknost hodnotim na sirku
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 9. 6. 2025 13:52

nepřekvapivě
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 6. 2025 16:01

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod ace2 10. 6. 2025 12:55

ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 10. 6. 2025 20:48

Pěknej sekáček prstů ty kliky.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka