Čínský koutek

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod garážmistr 28. 6. 2025 17:46

A z čeho evropskýho si sedneš na řiť? Ty nejsi uživatel mainstreamu a běžný uživatel. Neobhajuju je, jen se snažim o nějaký reálný pohled.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 6. 2025 18:05

garážmistr píše:Samozřejmě stačí. Netřeba hledat obezličky kolem kvality nebo technologický úrovně.

Tím mi to odsuzování akorát usnadňují :)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 28. 6. 2025 18:09

garážmistr píše:A z čeho evropskýho si sedneš na řiť? Ty nejsi uživatel mainstreamu a běžný uživatel. Neobhajuju je, jen se snažim o nějaký reálný pohled.

to je fer pojnt.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 28. 6. 2025 19:21

no myslim si, že když by se tady prodávali ty auta co se v číně prodávaj a člověk je vidí na ulicích často za ty stejný prachy, tak by byli hodně častý, ale samozřejmě, to si jen myslím, nevím to
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 7. 2025 22:21

to az ace uvidi :))

Vyšší cena nabízených modelů je zřejmě jedním z důvodů mizivých prodejů. Zatím si podle Svazu dovozců automobilů našly modely BYD v Česku cestu k jedenácti zákazníkům. Jedná se o údaj za leden až květen letošního roku, pololetní statistiku prodejů SDA teprve zveřejní.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 3. 7. 2025 00:06

Tak co s tím chceš dělat když to nemá žádný after sale. Zatím...

než aktuální čísla bych spíš sledovat trend.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 3. 7. 2025 06:26

Trend je super, možná už předběhli i alfu
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 7. 2025 06:51

ace2 píše:Tak co s tím chceš dělat když to nemá žádný after sale. Zatím...

než aktuální čísla bych spíš sledovat trend.

zadny trend nebni
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 7. 2025 22:53

pul roku stare
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 4. 7. 2025 23:09

A fakt tohle lidi v autě chtěj nebo jen CEO.boomer?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ace2 4. 7. 2025 23:40

Tak nová generace řidičů... lépe řečeno spotřebitelů to bude chtít zcela určitě než ty naše klapkobřinkostroje.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 6. 7. 2025 13:44

čínský auta okolo 2h

ale je tam i obecnej hejt na elektroauta, evropský auta.... no ale i zajímavé info z cest
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod saabik 7. 7. 2025 18:47

ace2 píše:Ve Španělsku se to docela rozjelo. Už delší dobu jsem celkem viděl MG, to není nijak vzácný auto na ulici, ale poslední dobou se roztrhl pytel s tím Jaecoo. Najednou jsou celkem vidět. Viděl jsem to vystavený tam kde to prodávají, jako nevím jak to to jezdí a tak, ale od pohledu za ty prachy se moc nedivím že to lidi vyzkouší. Je to celkem velké, dobře vypadající a evidentně bohatě vybavené.

https://www.auto.cz/test-jaecoo-j7-1-6- ... ?chapter=1
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 7. 7. 2025 18:54

ace2 píše:Tak nová generace řidičů... lépe řečeno spotřebitelů to bude chtít zcela určitě než ty naše klapkobřinkostroje.

Divný že zrovna právě to co člověk reálně vidí v Číně na silnicich, což je jeden z trhu kde je možnost volby, ti za pravdu nedává
evlo
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka