wolf je proste pako...OPET TI VZKAZUJI TO SAMÉ:
wolfe nejsi ty náhodou už mírně jetej? taháš opět do debaty nesmysly, léčíš si svý pochroumaný ego nebo voco de? co je divnýho na tom ze malá docela lehká popelnice se 115k by měla udělat s vypětím sil 2 kila.....? já vim alfa romeo by to zvládla i s 1,2HTP ve 166ce...a do kopce
přestan bejt trapnej zasurfuj na auto.cz tam si magicem pohoňte pin´diky kecama o AR a o tom jak je nejlepší a tady neotravuj,divim se že tě to baví...za.sí.rá.š stránky a děláš ze sebe de.bi.la... mimochodem když už jseš takovej atomovej fyzik ty dárečku tak si přečti co jsi tu zas vyblil, bmw 116i proměřuje nejspíš o víc než 10% kdežto tvá parodie na auto si myslíš že neproměřuje....to je objektivita osle....
hele ty zachráněnej potrate já jsem sice tolerantní člověk, ale až se potkáme na nějakým srazu tak s tebou pokecám, ale jestli mě ujistíš že jsi takovej de.bi.l. jako působíš na monitoru, tak se asi neovládnu a vymlátim ti z huby kousavý...ne proto že nemáš rád brambory to je mi fuk,čistě jen proto že jsi osel a takoví kazí lidskou rasu,vem si že by ses množil wole...
WOLFOWY HLÁŠKY:
HLÁŠKA:Ale to moje auto má o 15 koní míň točí až 6800 otáček, což myslím, že ta brambora ani neumí (ale to nevím) a stejně to auto (i když je ještě kus do červeného pole) prostě do mírného kopce a nebo na rovině za normálního podnebí (t.j. mírný větřík tu sílu prostě nemá).
DALŠÍ HLÁŠKA.Já sem se 116 i nejel. Díval sem se do ceníku BMW, něco sem hledal a tohle mě prostě seklo do očí a přišlo mi to trapný a vtipný. Tak sem to sem napsal, neb si myslím, že se to z mého pohledu sem hodilo.
TAK CO VLASTNĚ MELEŠ,CO POSUZUJEŠ? VŽDYT JEN TEORETIZUJEŠ... VEM SI PLAKÁT AR A JDI SI VYTAHAT PTÁKA ASPON SE UKLIDNÍŠ.
JSI PROSTE TYPICKY ZABEDNENEJ-TEBE PROSTE NEPRESVEDCI ANI GPS....JANDA SE S TIM TADY S.E.R.E. ABY TO OBJASNIL A PANÁČKOVI JE PAK GPSka málo? wole tak si asi vystrč péro z okna a odhaduj rychlost podle toho jak se ti chladem zmenší, nebo už nevim si vážně tupej jak poleno.