Přenechání nového vozidla Volkswagen Caddy Max (akční)

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 08:53

Arnie J píše:přitom kdyby dali možnost připlatit 100 ojro za licenci, tak si to tukan připlatil

Nikdy.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 19. 9. 2023 08:55

NoSwearek píše:
Arnie J píše:přitom kdyby dali možnost připlatit 100 ojro za licenci, tak si to tukan připlatil

Hele já si nejsem jistý, jak to je teď, ale ještě 3-4 roky zpět, když jsme to řešili na jedné konferenci s člověkem odpovědným za vývoj, tak tam to bylo, že platíš licence za model infotainmentu, jako takový. Tzn asi nešlo, že bys měl 2 varianty stejného infotainmentu s/bez dle příplatku. Musel bys mít jiný infotainment + jinou licenci...

tak to sux... navíc jak vidno, tukan by stejně pohrdl :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 08:57

Tak já pořídil IP i hlavně kvůli tomu bezdrátovému nabíjení, ale přiznávám, že bezdrát CP je príma.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 10:20

Tak bezdrátové nabíjení asi není výsada jen jabka...

Ach jo...

Ale jo, když musíš tak musíš...

Je fakt, že tohle má prostě Hyundai na kokot... Ale tak já to beru z té lepší stránky... Mám starej mobil co funguje, jsem s ním spokojený (nechal jsme ho teď i opravovat, páč mi spadl na foták, kde se rozbilo krycí sklo), je tam všechno nastavený, funkční, baterie vydrží, fotky mi stačí..., ale neumí bezdrátové nabíjení...

Tak mne to apsoň nenutí kupovat nový telefon, protože ten káblík tak stejně z principu mít musím...

Mimoto... Ono je to ve finále asi stejně jedno, protože ten výkon toho bezdrátu bývá výrazně nižší než drátu, tedy stejně pokud to člověk na nějaké kratší cestě chce dobít, tak to stejně musí zapojit.

Ale jo... Je to blbý...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 10:23

Tak co vím, tak bezdrát asi před rokem měly jen nejdražší Ťamťunky a Huhlaveje.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 10:41

NoSwearek píše:To, že v tom měl 100k je ok, zase se vraťme na zem. Kolik by měla být záloha na takto specifické a konfigem bez automatu předražené auto v rámci modelu? 10 tis? A ty jim nechá a co oni s tím?

Reálně si vzali adekvátní zálohu autu, protože je klidně možné, že ji většinu nebo celou budou muset pustit do slevy aby to zmizelo.

Auto musí nyní vziit na sklad, musí ho importu zaplatit a většina aut se financuje skrze úvěr na sklad. A ten má teď taky svůj náklad s tím, jaký sou sazby, i když mají lepší procenta od VWFS.

Však píšu, že už tehdy mu asi mohlo být jasné, že kupuje ležák... Nemyslím si, že by si třeba na Golfa se stejným motorem a výbavou brali takovou částku.

Caddyna je prostě ulítle předražená a v takové specifikaci tuplovaně. Jsem přesvědčený, že takhle by si to tady asi nikdo nekoupil. Nenapadá mne nikdo.

P.S. Taky si myslím, že jim těch 100 tisíc ani na tu slevu nebude stačit, aby se toho auta zbavili. Ale můžou mít haluz.

-- 19. 9. 2023 10:43 --

MELLO píše:Tak co vím, tak bezdrát asi před rokem měly jen nejdražší Ťamťunky a Huhlaveje.

Teď to mají i dražší Xiaomi a myslím i nějaký ty Viva...
Já hledám vždycky vodotěsný telefon (kvůli moto) a tam je výběr asi z nějakých 5 typů telefonů (jsou tam teda i nějaké další levnější noname, ale obecně to kopíruje ten Samsung S, případně ty sklopky, nějaká motorla, Xioami Mi 13... a to je vše.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 19. 9. 2023 10:45

tak obecně vlajkové lodě mají bezdrát všechny a občas se podaří i u něčeho levnějšího, třeba Motorola Edge 30 Neo
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod puk123 19. 9. 2023 10:45

MELLO píše:Tak co vím, tak bezdrát asi před rokem měly jen nejdražší Ťamťunky a Huhlaveje.

:D
puk123
Inventář

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 10:46

jj.
Tady mohu souhlasit. Dost se to posunulo.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 10:46

IP je neprůstřelná jistota.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 10:49

No dobře.
Když to přináší radost, tak proč ne...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 10:50

Naprosto ultimativní.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 10:51

A o tom to je...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 19. 9. 2023 13:11

MELLO píše:Já dostal slevu víc než slušnou, na to, že sem jen obyčejnej smrtelník, nikoliv podnikatel, doktor, nebo jiná celebrita.

Nepodceňoval bych Tvůj rank na SuperFóru.. :D
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 9. 2023 13:14

Ajo, dík. :D
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka