[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote] [quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote] [quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote] [quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote] [quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote] [quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote] [quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
"Je to spekulace. Podle dosud nám známých plánů se pracuje na vývoji deváté generace Passatu, a to v obou karosářských variantách. Samozřejmě do roku 2023 se může mnoho věcí změnit, ale nemáme jedinou informaci z Wolfsburgu, která by tyto informace potvrzovala," řekl Aktuálně.cz mluvčí českého zastoupení Volkswagenu David Valenta.
Bez bodů FI 1.4 44 KW FIIC 1.2 51 KW Sport Auto jedině s automatem
Děkuji, tušil jsem to. Mám ji asi teď v půjčeném Passatu (na dálnici jsem s ním nejel, ale víc než 6°to zatím nezařadilo) a musím říct, že to je hrůza. Tohle bych ve vlastním autě nechtěl. Doufám, že ty nové 7° DSG jsou lepší.